İstanbul'da kadınlara dijital destek

İstanbul

İstanbul'da kadınlara dijital destek

İstanbul Maltepe Belediyesi, kadınların dijital dünyaya aktif ve güvenli katılımını desteklemeye devam ediyor.

İSTANBUL (İGFA) - Habitat Derneği iş birliğiyle Esenkent Kadın Danışma Merkezi’nde düzenlenen teknoloji okuryazarlığı eğitimi, kadınlara dijital beceriler kazandırmayı amaçladı.

DİJİTAL İLKLER, GÜÇLÜ ADIMLAR

Eğitimde e-posta hesabı açma, sosyal medya kullanımı ve güvenli internet erişimi gibi temel konular interaktif bir şekilde işlendi. Katılımcı kadınlar, sosyal medya hesaplarını açarak uygulamalı deneyim kazanırken, bazıları ise ilk kez e-posta hesabı oluşturarak dijital iletişime ilk adımlarını attı.

Bu eğitim sayesinde kadınlar yalnızca teknik bilgi edinmekle kalmadı; aynı zamanda dijital dünyada daha bilinçli, özgüvenli ve aktif bireyler haline geldiler. Maltepe Belediyesi’nin bu tür girişimleri, kadınların hem kişisel gelişimine hem de toplumsal yaşama daha güçlü katılımına katkı sunmayı sürdürüyor.


Haber Kaynak : İGFA

Şile'de CHP’li belediyeye tepki: Oyum zehir zıkkım olsun!

Recep Bülbülses hayatını kaybetti!

Başkan Ünlüce, MARUF’25’te Eskişehir’in vizyonunu anlattı

İstanbul’a kiralık sosyal konutların ayrıntıları netleşiyor... TOKİ, 500 bin konutla kira yükünü hafifletecek

Muğla'da bağımlılıkla mücadeleye sanatla destek

ALANYA KİTAP FUARI'NA ÖĞRENCİLERDEN YOĞUN İLGİ

Edremit Belediyesi’nin düzenlediği 7. Edremit Kitap Fuarı kapsamında gerçekleşen “Yerelden İktidara” panelinde panelist olarak yer aldık.

Denizli Büyükşehir’den kırsalda evlenen gençlere tam destek

Craft İstanbul'a Bursa damgası

4. Yeşil Bursa Uluslararası Bandolar Festivali Mustafakemalpaşa’da

TARLA KİRALAMA 2. İLANI

AKTOPRAK VE NESİMİ’DE YOL ÇALIŞMALARI TAMAMLANDI

TUS sonuçlarına göre cildiye zirvede, cerrahi branşlar geri planda

DEPREM RİSKLERİNE KARŞI JAPONYA İLE İŞBİRLİĞİ

Nilüfer’de Yaşlılar Günü’nde kalpler gençleşti