İstanbul’da eğitim 2 gün durduruldu

İstanbul’da eğitim 2 gün durduruldu

İstanbul’da eğitim 2 gün durduruldu

İstanbul’un Silivri açıklarında meydana gelen 6.2 büyüklüğündeki deprem, bölgede paniğe neden oldu. Deprem sonrası okullar Perşembe ve Cuma günü okullar tatil edildi.

İSTANBUL (İGFA) - İstanbul, bugün saat 12.49’da Marmara Denizi Silivri açıklarında meydana gelen 6.2 büyüklüğündeki depremle sarsıldı.

İstanbul Valiliği tarafından yapılan açıklamada, deprem nedeniyle herhangi bir can kaybı yaşanmadığı, ancak panikle yüksekten atlama sonucu 151 kişinin yaralandığı belirtildi. Yaralıların tedavileri hastanelerde devam ediyor ve hayati tehlikeleri bulunmuyor.

Vali Davut Gül’ün koordinasyonunda, İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) Yerleşkesi’nde bir kriz merkezi kuruldu. İlk incelemelere göre, enerji, doğalgaz, içme suyu ve kanalizasyon altyapısında ciddi bir sorun yaşanmadı. Şehir genelinde yerleşim alanlarında yıkım olmazken, Fatih ilçesinde metruk bir binanın çöktüğü, ancak bu olayda da ölen veya yaralanan olmadığı ifade edildi.

Deprem sonrası alınan önlemler kapsamında, İstanbul’da ilk ve orta dereceli okullarda eğitime 2 gün, vakıf ve devlet üniversitelerinde de Perşembe ve Cuma günleri olmak üzere eğitime ara verildi.

Yetkililer, saha çalışmalarının devam ettiğini ve vatandaşların resmi açıklamaları takip etmesi gerektiğini vurguladı.

https://twitter.com/TC_istanbul/status/1915042993612132729


Haber Kaynak : İGFA

Anahtar Kelimeler: istanbul’da eğitim 2 gün durduruldu

Günümüzde arkadaşlıklar çıkar üzerinden kuruluyor!

Türkiye Bankalar Birliği Lojistik Sektörü Raporu yayımladı

25.Uluslararası Frankfurt Türk Film Festivali start aldı

"İznik: Tarihin Ev Sahibi Sergileri” ziyarete açılıyor

Günümüzde arkadaşlıklar çıkar üzerinden kuruluyor

Bisiklet tutkunları, pedallarını TEGV’li çocuklara umut olmak için çevirdi

Yavru karaca korumaya alındı

Akaryakıta İran-İsrail savaşı zammı

Başkan Karalar'dan su israfı çağrısı

Yurtta bugün hava nasıl olacak?

Hataylı sörfçülere Türkiye Şampiyonası'nda 6 madalya

n11, DMSF Holding’e devredildi

Gazetecilerin ücretleri artık banka aracılığıyla ödenecek

İkinci el araç fiyatları Mayıs'ta 5 arttı... Piyasa yaz aylarında hareketlenecek

Elektrik arızalarında selektivite hayat kurtarır.... Eaton'dan dört öneri