İstanbul'da “Oynasın da Büyüsün” etkinlikleri başladı

İstanbul

İstanbul'da “Oynasın da Büyüsün” etkinlikleri başladı

İstanbul Beylikdüzü Belediyesi tarafından hayata geçirilen anne ve çocuk merkezleri, “Oynasın da Büyüsün” etkinlikleriyle 3 yaşından küçük çocuğuyla hoş vakit geçirmek isteyen anne-babalara özel bir hizmet sunuyor.

İSTANBUL (İGFA) - İstanbul Beylikdüzü Belediyesi Kreş Müdürlüğü’ne bağlı anne ve çocuk merkezleri, 16-35 ay arası çocuklara yaşıtları ve ebeveynleriyle keyifli vakit geçirme imkânı sunuyor.

Hafta içi her gün saat 11.00'de düzenlenen ebeveyn ve çocuk katılımlı etkinlikler, okul öncesi öğretmenleri ve alanında uzman kişiler eşliğinde çocukların yaş gruplarına ve gelişim seviyelerine uygun şekilde sunuluyor. Böylece çocukların hem sıcak ve güvenli bir ortamda hoşça vakit geçirmesi sağlanıyor, hem de fiziksel, bilişsel, duyusal, sosyal gelişimleri destekleniyor.

Anne ve çocuk merkezlerinin kapıları Beylikdüzü’nde ikamet eden herkese açık

Yaklaşık 40 dakika süren etkinliklerde, minikleri haftanın ve günün programına göre boyama, kağıt kesme, müzik, dans vb. içeriklerde eğlenceler bekliyor. Kavaklı Mahallesi’ndeki Ayten İlgün Harman Anne ve Çocuk Merkezi ile Adnan Kahveci Mahallesi’ndeki 100. Yıl Güli Akkuş Anne ve Çocuk Merkezi’nin kapıları, Beylikdüzü’nde ikamet eden herkese açık. Ücretsiz olarak gerçekleşen etkinliklere katılmak için online kayıt sisteminden randevu oluşturmak yeterli. Hizmetten faydalanmak isteyenler kayıt için www.beylikduzu.istanbul  internet sitesini ziyaret edebilir, detaylı bilgi içinse belediyenin 444 09 39 numaralı çağrı merkezini arayabilirler.


Haber Kaynak : İGFA

Gebze’de babaya tokat atan şüpheli İstanbul’da yakalandı!

İstanbul Maltepe sonbaharı piknikle karşıladı

60 STK temsilcisi toplumsal cinsiyet eşitliği için eğitim aldı

İstanbul Beylikdüzü'nden bağımlılıkla mücadelede psikolojik destek

Kuran-ı Kerim’i Güzel Okuma Yarışması Türkiye finali Bilecik’te yapıldı

15 Eylül Prostat Kanseri Farkındalık Günü: Erken teşhis hayat kurtarır

Sakarya'da Peyzaj, Süs Bitkileri, Bahçe Sanatları ve Ekipmanları Fuarı sona erdi

İstanbul'da ücretsiz ulaşımda 'Yol Arkadaşım Maltepe'nin yeni durağı Gülensu oldu

Salomon How To Trail Run 10. sezonu Kınalıada’da açtı

Gümrük kapılarında uyuşturucuya dev darbe!

Keşanlı atlet Ahmet Tek’ten İstanbul’da çifte başarı

Müziğin sihirbazları Ziynet Sali için İstanbul’da

Siber suçlarla mücadelede 364 şüpheli yakalandı

12 Dev Adam Avrupa ikincisi oldu! Tebrikler peş peşe geldi

Üçüncü cips fabrikasını Bursa'da kurdu