İstanbul'da 'Yeniden Şile' diyerek devamlı sahada

İstanbul

İstanbul'da 'Yeniden Şile' diyerek devamlı sahada

Şile Belediye Başkanı ve 2024 Yerel seçimlerinin 'Yeniden Şile' sloganıyla Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı olan İlhan Ocaklı, saha çalışmalarını aralıksız sürdürürken, belediye hizmetleri noktasında mesaisine gece gündüz demeden sürdürüyor.

İSTANBUL (İGFA) - Şile’de eski Ramazan gelenek ve görenekleri bölge bölge yaşatılıyor.

Ramazan ayı nedeniyle Şile Belediyesi tarafından kurulan “Gönül Sofraları” iftar programları vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılanıyor.

İlk olarak Ağva Merkezde kurulan Gönül Sofrasının ikincisi Doğu Sahili Bölgesinde İmrenli Mahallesinde kuruldu.

Bölge mahallelerinden gelen vatandaşların yoğun katılımıyla gerçekleşen iftar programında tasavvuf musikisinin ardından  Kuran’ı Kerim Tilaveti okundu. Oruçların açılmasının ardından selamlama konuşması yapan Belediye Başkanı İlhan Ocaklı “Şile’de Ramazan ayı nedeniyle bölge bölge kurulan iftar çadırlarımızda vatandaşlarımızla bir araya gelerek Ramazan ayının maneviyatını birlikte yaşamanın huzuru bizim çok değerli. Ayrıca eski ramazanlarda yaşanılan geleneksel olarak yapılan çeşitli oyunları, ikramları özellikle çocuklarımız için plandık çünkü onlar bu güzellikleri ve geçmişten gelen değerleri görmeliler onlar her şeyin en güzelini hak ediyor” dedi.

Şile Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı İlhan Ocaklı seçim çalışmaları kapsamında Alacalı Mahallesi Halk buluşması programında Mahalle sakinleriyle bir araya geldi. Cumhur İttifakı Siyasi Partilerin temsilcilerinin de katılımıyla gerçekleşen sohbete mahalle sakinlerinin Başkan Ocaklı’ ya gösterdiği sevgi ve ilgisi dikkat çekti.

Sohbette konuşan Başkan Ocaklı; "Batı Sahili her zaman yanımızda oldu. Şile Batı Sahili olarak genel seçimlerde, Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde, 2019 yerel seçimlerinde şahsıma olan desteklerinizi asla unutmam. Sizlerin şahsıma ve Cumhur ittifakımıza güvendiniz bizde sizin güveninize laik olduğumuza inanıyoruz" dedi.


Haber Kaynak : İGFA

Simge’den yeni sürpriz: 'Taksi' yayında!

Ünlü manken Hazal Çakmak, dünya çapında başarıyla parlıyor

Marmara Denizi’nde 3,5 büyüklüğünde deprem

Sağanak, kuvvetli rüzgar ve toz taşınımı etkili olacak

Tasavvufun ustaları İstanbul'da buluştu

İBB’nin Çevre Şehircilik Bakanlığı'nda bekleyen herhangi bir dosyası yok!

İstanbul Büyükçekmece'de otluk alanda yangın

İstanbul Beylikdüzü’nde yaz spor okulları başladı

BTSO Başkanı Burkay: KFA Fuarcılık’ın başarısı BTSO'nun ortak vizyonudur

Kocaelispor’un gözü Ergünler'de

MPG A.Ş., zırhlı kurtarıcı ve çekici araç tedariki için SSB ile anlaştı

İstanbul Büyükşehir on binlerce çocuğu sporla buluşturuyor

Bilişim 500 için geri sayım başladı

5 yılda 330 bin ziyaretçi Karatay'da şifa buldu

Yaz akşamlarına yeni soluk... JJ Arena Garden açıldı