GÜNDEM

GÜNDEM Haberleri

İstanbul'dan Hatay'a etüt merkezi

İstanbul

İstanbul'dan Hatay'a etüt merkezi

6 Şubat depremlerinin ikinci yıldönümünde Hatay’da olan Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık temaslarını sürdürdü. Çalık, Hatay’ın Defne ilçesinde, Beylikdüzü Belediyesi ve Paderborn Türk-Alman Derneği iş birliğiyle gençlerin en büyük ihtiyacı olan etüt merkezi projesini Defne Belediyesi ile birlikte hayata geçireceklerini duyurdu.

İSTANBUL (İGFA) - 6 Şubat 2023’te meydana gelen depremlerin ikinci yılındaHatay’a giden Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, bölgedeki ikinci gününde de temaslarını sürdürdü. Hatay’ın Defne Belediyesi’ni ziyaret eden Başkan Çalık’ın sonraki durağı Tayfur Sökmen Konteyner Kenti oldu. Çalık, Defne Belediye Başkanı Halil İbrahim Özgün ile birlikte konteyner kentte yaşayan vatandaşlarla bir araya geldi. Burada Beylikdüzü Belediyesi ekipleri, çocuklar için hazırladıkları birbirinden eğlenceli etkinliklerle keyifli vakit geçirmelerini sağladı.

YENİ ETÜT MERKEZİYLE DEFNE’DEKİ GENÇLERİN EĞİTİMİ DESTEKLENECEK

Ziyaretlerin devamında Defne’nin Çekmece Mahallesi’nde bulunan eğitim merkezini, Defne Belediye Başkanı Halil İbrahim Özgün ve Bilecik Belediye Başkanı Melek Mızrak Subaşı ile birlikte gezen Başkan Çalık, buraya yapacakları bir projeyi paylaştı. Çalık, Beylikdüzü Belediyesi ve Paderborn Türk-Alman Derneği iş birliğiyle lise ve üniversiteye hazırlanan gençlerin en büyük ihtiyacı olan etüt merkezi projesini, Defne Belediyesi ile birlikte çok hızlı bir şekilde hayata geçireceklerini duyurdu. Bu merkez, hem gençlerin eğitimini destekleyecek hem de sosyalleşmelerine imkân sunacak.


Haber Kaynak : İGFA

Anahtar Kelimeler: istanbul'dan hatay'a etüt merkezi

10. Bilim ve Fikir Festivali’nde liseli gençler projeleriyle yarıştı

PTT AŞ Avrupa'da ülkemizi temsil edecek

Seda Sayan’ın sorusuna Özgür Aras’tan polemik yaratacak cevap

TTYD'de Oya Narin'e güvenoyu

Bursa Nilüfer'de en iyi kitap kapağı tasarımlarına ödül

Nükleer enerji temiz enerji kaynağı mı?

Uluslararası Urla Gastronomi Film Festivali başladı

“Balığın Karnında” sergiye açıldı

Geçici kapatılan İSPARK otoparkları açıldı

Genç karateci Türkiye’nin gururu oldu

Her 100 kişiden biri şizofren mi?

Aksiyon filmleri artık burada çekilecek

Ege ve Marmara'ya toz taşınımı uyarısı

Bu hafta hangi filmler vizyonda? İşte haftanın filmleri...

CHP'nin TBMM Başkanlık Divanı üyeleri belli oldu