İYİ Parti: Sonuna kadar mücadele edeceğiz

İYİ Parti: Sonuna kadar mücadele edeceğiz

İYİ Parti: Sonuna kadar mücadele edeceğiz

İYİ Parti Seçim Kampanyasından Sorumlu Genel Başkan Başdanışmanı Buğra Kavuncu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Bizler sonuna kadar mücadele edeceğiz. 28 Mayıs 2023'te gerçekleşecek ikinci tur seçimleri için de var gücümüzle çalışacağız" dedi.

ANKARA (İGFA) - İYİ Parti Genel Başkan Başdanışmanı Buğra Kavuncu, 14 Mayıs seçimlerini geride bıraktıklarını, muhalefetin varlığının millet egemenliğinin teminatı olduğunu belirterek, denge ve denetlemenin garantisi olduklarını söyledi.

"Muhalefetin varlığının zayıflamaması, düşmemesi gerekir" diyen  Kavuncu, "Bizler sonuna kadar mücadele edeceğiz. 28 Mayıs 2023'te gerçekleşecek ikinci tur seçimleri için de var gücümüzle çalışacağız" mesajı verdi.

Kavuncu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Geleceğimiz için, yarınlarımız için ne yılgınlık ne de duraksama var. Sonuç ne olursa olsun, ülkemiz ve milletimiz için çabamızın, iyi niyetimizin sonu olmayacak. Bu çabada birlikte yol yürüdüğümüz kıymetli teşkilâtımıza, partililerimize, sandıklarda mücadele eden yol arkadaşlarımıza, bize gönül verenlere teşekkür ediyorum. Hep birlikte, hayalini kurduğumuz Türkiye'ye ulaşmak için çalışmaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

https://twitter.com/SBugraKavuncu/status/1658139975584563207


Haber Kaynak : İGFA

Anahtar Kelimeler: iyi parti: sonuna kadar mücadele edeceğiz

İstanbul Beylikdüzü'nde voleybol turnuvası başladı

TBMM'de Sırrı Süreyya Önder için anma töreni

Karting heyecanı İstanbul'a taşınıyor

Akdeniz kıyılarının geleceği Muğla’da konuşuldu

TBMM Komisyonu’nda kanun teklifi görüşmeleri

Konya Meram'da Hasanköy yeni çehreye kavuşuyor

Deniz yolculuğunda dijital kolaylık

PTT'den 'Safranbolu Safranı' anma pulu

81 ilin en hızlı koşucuları belli oldu

Türk Prysmian Kablo, enerji ve dijital dönüşümde liderliği sürdürüyor

Prof. Dr. İrvan: Afet anlarında medyada ‘önleyici habercilik’ yapılmalı

60. Tur'da Türk bisikletçilerden güçlü sinyaller

İstanbul’da dev uyuşturucu operasyonu... 15 ton bonzai üretilebilecek madde ele geçirildi

Şahsenem'den kuaförlere ve güzellik sektörüne tam destek

2024’te Türkiye’de 6 bin 352 trafik kazası ölümlü... Ankara ölümlerde, İstanbul yaralanmalarda ilk sırada