İYİ Parti: Sonuna kadar mücadele edeceğiz

İYİ Parti: Sonuna kadar mücadele edeceğiz

İYİ Parti: Sonuna kadar mücadele edeceğiz

İYİ Parti Seçim Kampanyasından Sorumlu Genel Başkan Başdanışmanı Buğra Kavuncu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Bizler sonuna kadar mücadele edeceğiz. 28 Mayıs 2023'te gerçekleşecek ikinci tur seçimleri için de var gücümüzle çalışacağız" dedi.

ANKARA (İGFA) - İYİ Parti Genel Başkan Başdanışmanı Buğra Kavuncu, 14 Mayıs seçimlerini geride bıraktıklarını, muhalefetin varlığının millet egemenliğinin teminatı olduğunu belirterek, denge ve denetlemenin garantisi olduklarını söyledi.

"Muhalefetin varlığının zayıflamaması, düşmemesi gerekir" diyen  Kavuncu, "Bizler sonuna kadar mücadele edeceğiz. 28 Mayıs 2023'te gerçekleşecek ikinci tur seçimleri için de var gücümüzle çalışacağız" mesajı verdi.

Kavuncu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Geleceğimiz için, yarınlarımız için ne yılgınlık ne de duraksama var. Sonuç ne olursa olsun, ülkemiz ve milletimiz için çabamızın, iyi niyetimizin sonu olmayacak. Bu çabada birlikte yol yürüdüğümüz kıymetli teşkilâtımıza, partililerimize, sandıklarda mücadele eden yol arkadaşlarımıza, bize gönül verenlere teşekkür ediyorum. Hep birlikte, hayalini kurduğumuz Türkiye'ye ulaşmak için çalışmaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

https://twitter.com/SBugraKavuncu/status/1658139975584563207


Haber Kaynak : İGFA

Anahtar Kelimeler: iyi parti: sonuna kadar mücadele edeceğiz

12 Dev Adam 24 yıl sonra yarı finalde

Yazdan kalan enfeksiyonlarla kışa girmeyin!

13. Boğaziçi Film Festivali’nde milyon lirayı aşan ödüller dağıtılacak

'Meme kanseriyle mücadeleye destek' hibe başvurularında son gün 22 Eylül

İstanbul krizine 'Özel' sert tepki! Gürsel Tekin'den dürüstlük çağrısı!

Yeni eğitim yılı için İSTAHED'den velilere sağlık önerileri

İstanbul Bakırköy Belediyesi gönüllüleri arıyor

İstanbul Bakırköy Tıp Merkezi'nde kardiyoloji hizmeti

Togg yeni tasarımının rengini 'Mardin'den ilham aldı

Otelcilikte beklentileri karşılayan hizmet, fiyat performans dengesi ile sağlanacak

Bornova Cumhuriyet Meydanı'nda çifte kutlama

Maltepe Belediyesinden 74 bin kişilik sıcak yemek

İstanbul Beylikdüzü’nde “Beslenme Saati” uygulamasında yeni dönem başladı

15 kadın hekim “Kadına Sağlık” için mikrofon başında

Yeni müfredat, yepyeni bir Tudem!