İYİ Parti'de beklenmeyen buluşma... Akşener yeni önerisini İmamoğlu ve Yavaş'a iletti

İYİ Parti

İYİ Parti'de beklenmeyen buluşma... Akşener yeni önerisini İmamoğlu ve Yavaş'a iletti

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'le bir araya geldi. Akşener, iki başkanın da yetkileri artırılmış Cumhurbaşkanlığı Yardımcılığını kabul etmesini önerisini gündeme getirdi. Akşener'in toplantıya katılması bekleniyor.

ANKARA (İGFA) - İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in önceki gün yaptığı basın toplantısında; Cumhurbaşkanlığı adaylığı için işaret ettiği İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, 5'li masanın toplantısına bir saat kala İYİ Parti Genel Merkez ek binasına beklenmeyen buluşma gerçekleştirdi.

KILIÇDAROĞLU'NUN BİLGİSİ DAHİLİNDE GELDİK

Millet İttifakı'nın belediye başkanları olarak CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun bilgisiyle İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'e ziyaret gerçekleştirdiklerini söyledi.

Kısa süren ziyaret ardından bina önünde açıklama yapan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, tekrar bir araya gelinmesi arzusu halkın arzusu olduğunu belirterek, bu durumu Genel Başkan Akşener'e ilettiklerini söyledi.

ZORLU: AKŞENER'İN MASAYA KATILMASI BEKLENİYOR

İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu, "Milletin Sesi ve Milletin İradesi olma sorumluluğunun en başından duyan ve milletimizin sesi ve heyecanlandırıcı olduğunu düşündüğümüz yeni bir öneriyle Millet İttifakı'na önerisini oluşturmuştur. Her iki belediye başkanı yaptığı ziyaretlerinde de, kendilerine yetkileri arttırılmış Cumhurbaşkanlığı yardımcılığını kabul etmeleri önerilerini gündeme getirdi" dedi.  Başkanların, Akşener'in önerisini Kılıçdaroğlu'na ileteceklerini aktaracağını belirten Zorlu, Meral Akşener'in de saat 15.00'te yapılacak olan toplantıya katılmasını umduklarını söyledi.


Haber Kaynak : İGFA

Aranan suçlular Türkiye'de! Yurtdışında yakalanıp Türkiye'ye getirildiler

Siber suçlarda yapay zeka ve otomasyon patlaması!

Genç hatipler hutbe okuyarak yarıştı

İTÜ Elektrikli Araç Takımı'na 'Estasyon' destek

Erdoğan: Küresel enerjinin güvenli limanıyız... Akkuyu'dan ilk elektrik yıl sonunda

Başkan Özdemir'den liselilere 'umutlarınızı bırakmayın' mesajı

İstanbul gençliği alarm veriyor!

İstanbul hasar tespit çalışmalarında son durum

Denizlili para okçusu Türkiye şampiyonu oldu

Yılın elektrikli otomobiline geri sayım

İSKİ’den Silivri bölgesine önemli çevre yatırımı

Gülsin Onay, Mayıs'ta 5 şehirde sahne alacak

Girişimciliğin kalbi Silikon Vadisi’nde

İstanbul Bakırköy Belediyesi'nden devlet okullarına su arıtma desteği

Temiz Beylikdüzü için belediye gönüllülerle el ele