İYİ Parti'de devir-teslim yapıldı... Akşener devri sona erdi

İYİ Parti

İYİ Parti'de devir-teslim yapıldı... Akşener devri sona erdi

İYİ Parti’nin 5. Olağanüstü Kurultayı'nda üçüncü turda en çok oyu alarak genel başkan seçilen Müsavat Dervişoğlu görevi devraldı.

ANKARA (İGFA) - İYİ Parti'nin kurucu genel başkanı Meral Akşener, 5. Olağanüstü Kurultay'da en çok oyu alarak partinin ikinci genel başkanı olan Müsavat Dervişoğlu'na görevini devretti. 

İYİ Parti Genel Merkezi'nde gerçekleştirilen devir teslim töreninde konuşan yeni Genel Başkan Müsavat Dervişoğlu, "Kendisinden sadece bir makam değil; bir vizyon ve Türkiye için kurduğu hayalleri de devraldık.  Dava arkadaşlarımla birlikte devraldığımız bayrağı daha da yükseklere taşıyacağız" ifadelerini kullandı.

Dervişoğlu'na görevini devreden kurucu başkan Meral Akşener ise, Türkiye'de bütün siyasi yapılar netice itibarıyla yeni dünya düzeni içerisinde 'ben' kavramı üzerinden yürüdü ve yürümeye devam ettiğine dikkati çekerek, "Halbuki biz partimizi kurarken 'biz' olduk, çünkü hepimizin birbirine ihtiyacı var. Bir kişinin yapacağı bir iş değildi... Birbirine güvenen, birbirini seven, birbirine saygı duyan ve birbirinin gücünden neredeyse voltran oluşturan bir hareket bizim partimizin çıkış alanı. İlginç bir Kurultay oldu; bir ilki başardık. Ortaya koyduğumuz bu dostluk içerisindeki değişim Türkiye'ye, gençlerimize, kutuplaşan ve birbirine düşman haline getirilen bu ülkenin fertlerine rahatlama açısından örnek olacak" diye konuştu.


Haber Kaynak : İGFA

Süper Loto’nun süper ikramiyesi rekor kırıyor!

Sağlıklı uzun yaşam için bilimsel çözümler

Burak Deniz'in yeni reklam filmi nefesleri kesecek

ARNİAD’da yeni döneme güçlü başlangıç

2025 Kurban Hizmetleri Tebliği yayımlandı

Bakırköylü miniklere sağlık taraması

İstanbul Ataşehir'de Bölgesel İstihdam Ofisi açıldı

Harbiye Açık Hava'da yeni sezon başlıyor

Bursa’da Martı TAG gerilimi!

Arıkan: Deprem vergileri nereye gitti?

10 araçtan 6’sı arıza kaynaklı yolda kalıyor!

Bakırköy'de Melin Molla'dan piyano resitali

İstanbul Beylikdüzü'nde 'uygulamalı muhasebe' ilk mezunlarını verdi

İstanbul’da Basketbol Gençler İl Birincileri ödüllerini aldı

Muğla’dan Rodos’a mavi yolculuk başlıyor