İzmir makine sektörünü ağırlayacak

İzmir makine sektörünü ağırlayacak

İzmir makine sektörünü ağırlayacak

İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde İZFAŞ ve İzgi Fuarcılık organizatörlüğünde, 4M Fuarcılık iş birliğinde üçüncü kez düzenlenecek IMATECH – 3. Endüstriyel Üretim Teknolojileri Fuarı, 2025 yılında da makine sektörünün en büyük buluşmalarından olacak.

İZMİR (İGFA) - IMATECH-Endüstriyel Üretim Teknolojileri Fuarı, bu yıl 20-23 Şubat tarihlerinde üçüncü kez ziyaretçilerini ağırlayacak.

Fuar; endüstriyel üretim teknolojilerinde yenilikleri keşfetmek, uluslararası iş birliklerini güçlendirmek ve sektördeki son gelişmeleri takip etmek isteyen tüm profesyonelleri Fuar İzmir’de bir araya getirecek.

Fuarda; takım tezgâhları, CNC ve lazer makineleri, endüstriyel robotlar, kaynak teknolojileri, markalama, otomasyon sistemleri gibi geniş bir ürün yelpazesiyle birçok farklı alandan geleceğin fabrikaları için ihtiyaç duyulan tüm endüstriyel sistemler bir arada sunulacak.

İkili görüşmeler ile ticari anlaşmalara imza atılacak Fuar’da, çok sayıda makinenin satışının da gerçekleştirilmesi bekleniyor.

İzmir’in yanı sıra özellikle Ankara, Aydın, Bursa, İstanbul, Kocaeli, Konya ve Manisa gibi sanayi şehirlerinden büyük ilginin olduğu Fuar’a Türkiye’nin dört bir yanından ticaret odalarının ve organize sanayi bölgelerinden heyetlerin de katılım göstermesi bekleniyor. IMATECH’e bu yıl Bosna Hersek Ticaret Odası, Kosova İş adamları Derneği ve Sırbistan Užice Ticaret Odası ile yapılan iş birlikleriyle bu bölgelerden önemli alım heyetleri gelecek. Fuar’a ayrıca Bosna Hersek, Birleşik Arap Emirlikleri, Irak, İran, Kuveyt, Kosova, Mısır, Moldova, Polonya, Romanya, Rusya, Sırbistan, Suudi Arabistan ve Ukrayna gibi ülkelerden yoğun bir profesyonel ziyaretçi katılımı bekleniyor.


Haber Kaynak : İGFA

Anahtar Kelimeler: izmir makine sektörünü ağırlayacak

Hamamözü Belediye Başkanı DEMİR, Kaymakam ARSLAN'ı Ziyaret Etti

Altın Portakal'da Görünmeyen Hikayeler Belgesellerle Anlatıldı

Tarsus'ta Üst Geçit Yıkımı Sonrası Trafik Rahatladı

Kağıthane Belediye Meclis Başkan Vekili Nazmi Toro Son Yolculuğuna Uğurlandı

Akdeniz Belediyesi Eşbaşkanlarının Duruşmasında Tahliye Kararı

DİSKİ, Eğil'in 3 mahallesine 2 bin 700 metre içme suyu hattı döşedi

Eskişehir'de Kadın Liderlik Programı Başlıyor

Toroslar'da Okuma Salonu Sayısı 6'ya Yükseldi

Mersin'de Elektrikli Otobüs Dönemi Başladı

Eskişehir'de 'Yol Arkadaşım' Fotoğraf Sergisi Bisiklet Kültürünü Sanatla Buluşturdu

Cumhuriyet Kupası Futbol Turnuvasında Yarı Finaller Tamamlandı

Kayseri'de İnönü-Miralay Nazım Kavşağı Trafiğe Kapatılacak

Aksaray Cumhuriyet Bulvarı'na Gündüz Bakımevi, Kreş ve Çocuk Kütüphanesi Geliyor

Şahinbey Belediyesi Evlilik Okulu'nda 61 Bin Çift Eğitim Aldı

Mersin Büyükşehir Belediyesi'nden 5 Bin Öğrenciye Ücretsiz Kaynak Kitap Desteği