Jandarma'dan 'Akbelen' açıklaması!

Jandarma

Jandarma'dan 'Akbelen' açıklaması!

Muğla'nın Milas ilçesi İkizköy Mahallesi'nde meydana gelen olaylara yönelik Jandarma Genel Komutanlığı'ndan yazılı açıklama yapıldı. Jandamra iki personelin açığa alındığını, Milletvekili Mahmut Tanal'a ise suç duyurusunda bulunulduğunu duyurdu.

ANKARA (İGFA) - Jandarma Genel Komutanlığı, Akbelen'deki olaylarla ilgili açıklama yaptı.

Açıklamada, "Milletvekili Mahmut Tanal'ın tahrik edici ve etik olmayan davranışları karşısında; görev yerinden emir ve talimatlara aykırı olarak uzaklaşan iki jandarma personeli açığa alınmıştır" denildi.

Yazılı açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Orman Bölge Müdürlüğünce gerçekleştirilen saha çalışmalarını ve hukuka uygun olarak alınan önleyici tedbirleri engellemek ve provoke etmek isteyen, kolluk kuvvetlerine saldıran ve direnen 40 provokatör ve eylemci şahıs Milas Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talimatıyla gözaltına alınmış olup şüphelilerin adli işlemleri devam etmektedir.

Milletvekili Mahmut Tanal'ın tahrik edici ve etik olmayan davranışları karşısında; görev yerinden emir ve talimatlara aykırı olarak uzaklaşan iki jandarma personeli açığa alınmıştır. Kahraman Türk Jandarmasına karşı sarf etmiş olduğu mesnetsiz ve hakaret içeren söylemlerinden dolayı Milletvekili Mahmut Tanal hakkında adli mercilere suç duyurusunda bulunulmuş olup hukuki süreç kararlılıkla takip edilecektir".


Haber Kaynak : İGFA

İstanbul'da su tasarrufu çağrısı!

Sıcak hava dalgasında çocuklarda klimaya dikkat!

Doğu Karadeniz’de VİRA projesi kültürel iş birliğini güçlendiriyor

TBMM Başkanı Kurtulmuş İsviçre'de

İstanbul Beylikdüzü'nde 'kariyer' ilgisi

Avrupa’da Türk Bayrağı’nı dalgalandıran Sakaryalı Hüdanur’a anlamlı destek

İSTAHED: MHRS'deki yeni uygulama sevk zinciri değil

İstanbul Anadolu Yakası'nda LÖSEV pikniği

Microsoft’tan karbon nötr konsol hamlesi

ALS hastalığında erken tanı önemli

Diz sağlığınızı korumak için 6 kritik kural!

Konya Karataylı Şahin Avrupa İkincisi oldu

Demet Akalın: Mutluluk sarhoşuyuz... Yeni albüm kışa geliyor

İstanbul’da yasa dışı bahise 33 gözaltı! 550 milyon TL’lik varlığa el konuldu

Sakaryalı sporcular performanslarıyla göz doldurdu