Kabine 'yapılandırma' için toplanacak

Kabine

Kabine 'yapılandırma' için toplanacak

Cumhuriyet tarihinin en kapsamlı borç yapılandırma paketinin ayrıntıları, Kabine Toplantısı'nda belli olacak.

ANKARA (İGFA) - Kabine yarın Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında toplanacak.

Vergi ve sigorta primi borçlarıyla bazı cezalar için beklenen yapılandırmanın detayları bu toplantıda belli olacak.

Beklenen yapılandırma paketine 31 Aralık 2022 tarihine kadar devlete olan tüm borçlar dahil olacak.

Şirketlere matrah artırımı, kasa ve stok affı imkanı da verilecek. Belediyelere olan borçlar ile öğrenim kredileri de yapılandırma kapsamına alınacak.

Yapılandırmanın, Maliye'ye olan vergi borçları, motorlu taşıt vergileri ve trafik cezalarını da kapsaması bekleniyor.

Pakete ilişkin tüm ayrıntıları toplantı sonrasında detaylarının Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından açıklanması bekleniyor.


Haber Kaynak : İGFA

Büyükşehir’den can dostlara şefkat eli

Edebiyatın kalbi Bursa'da atıyor

İZMİT’TE EL EMEĞİ RÜZGÂRI: ÖRGÜ FESTİVALİ BAŞLIYOR

NEVŞEHİR’DE BİR İLK; Nostaljik Tramvay Hizmete Açılıyor

MANAVGAT’TA DÜNYA HAYVANLARI KORUMA GÜNÜ ETKİNLİĞİ

DBB, İklim Nötr Şehirler Ağı’nın ilk buluşmasına dahil oldu

ŞUHUT’TA EKONOMİK KALKINMA İÇİN İŞ DÜNYASIYLA BULUŞMA

Marat/Sade Mamak’ta Sahnelenecek

BAKAN TUNÇ, EDİRNE'DEKİ PROTESTODA İSRAİL'İN KÜRESEL SUMUD FİLOSU'NA SALDIRILARINA TEPKİ GÖSTERDİ

A2 Seviye İngilizce Kursuna Kayıtlar Devam Ediyor

Denizli Büyükşehir’den çok özel bir sergi

Başkan Arı, Yeniden Refah Partisi Nevşehir 3. Olağan Kongresi'ne Katıldı

Başkan Çetinkaya: "Belediye Hizmet Anlayışımızı ve Kadınlarımızın Şehir Hayatına Katkılarını İstişare Ettik"

Eğitim Desteklerimiz Akademik Alanda ve Spor Alanında Devam Ediyor

Onaç Mahallesi 2319 ve 2322 sokaklarda, imar planlamasına alınan yolların uygulanması kapsamında yol açma çalışmalarına başlanmıştır.