Karabük Belediye Başkanı Çetinkaya, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü Mesajı Yayımladı

Karabük Belediye Başkanı Çetinkaya, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü Mesajı Yayımladı

Özkan Çetinkaya, engelli bireylerin toplumsal hayattaki yerine dikkat çekerek, daha kapsayıcı bir Karabük için çalışacaklarını ifade etti.

Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Mesajında, engelli bireylerin toplumsal hayattaki yeri ve önemine dikkat çekti.

Engelliler Şehrin Gücüdür

Başkan Çetinkaya mesajında şu ifadeleri kullandı: "Engelli bireylerimizin hayata bağlılıkları, mücadeleleri ve toplumsal yaşama kattıkları değer, şehrimizin en büyük güçlerinden biridir. 3 Aralık Dünya Engelliler Günü; farkındalığın artmasına, dayanışmanın güçlenmesine ve ihtiyaçların daha net görülmesine vesile olan anlamlı bir gündür.

Kapsayıcı Bir Şehir İnşası

Karabük’te kimsenin kendini yalnız hissetmediği, her vatandaşımızın yaşamın doğal bir parçası olduğu bir şehir inşa etmek için çalışıyoruz. Engelli bireylerimizin hayatını kolaylaştırmak, toplumsal hayata daha güçlü katılımlarını sağlamak ve destek olmak bizim için insani bir sorumluluk, vicdani bir görevdir.

Teşekkür ve Birlikte Çalışma Vurgusu

Bu vesileyle engelli vatandaşlarımıza gösterdikleri azim, kattıkları değer ve güçlü duruşları için teşekkür ediyor; onları sevgiyle destekleyen ailelere ve emek veren tüm kurumlara şükranlarımı sunuyorum. Daha duyarlı, daha kapsayıcı ve daha güçlü bir Karabük için hep birlikte çalışmaya devam edeceğiz."


Karabük,Karabük Belediyesi

Karabük,Karabük Belediyesi
belediye365.com
Haber Kaynak : İGFA

Gümüşhane Belediye Başkanı, Ziyaret Programını Gerçekleştirdi

Karabük Belediye Başkanı Çetinkaya, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü Mesajı Yayımladı

Gümüşhane Belediye Başkanı, Doğu Karadeniz Belediyeler Birliği Meclis Toplantısı'na Katıldı

İstanbul Maltepe'de öğrencilere üniversite tanıtım gezileri

İstanbul Beylikdüzü’nde anlamlı buluşma

Esentepe Mahallesi'nin 40 Yıllık Merdivenleri Yenileniyor

Karabük Belediye Başkanı Çetinkaya, Ovacık'taki Deprem İçin Geçmiş Olsun Diledi

Mamak’ta Kilim Dokuma Sanatı Kurslarla Yaşatılıyor

ALANYA’NIN ÖZEL AŞÇILARI MUTFAKTA BULUŞTU

Kepez’den Tazelenme Üniversitesi öğrencilerine kadınlar matinesi

Keçiören'de C Vitamini Şenliği Coşkusu

Cumhurbaşkanı Erdoğan Macron ile görüştü

Kepez'de 5 Aralık'ta Kadın Hakları Paneli Düzenlenecek

Aile Hekimleri: Artık tükeniyoruz! Saçma yönetmeliği geri çekin

Bolu'da Engelsiz Taksi Hizmeti Yılın İlk 11 Ayında 3 Bin Kişiye Ulaştı