Karabük'te Sağlıklı Yaşam Egzersizlerine Yoğun Katılım

Karabük

Karabük Belediyesi ve Gençlik Spor İl Müdürlüğü işbirliğindeki kurslara 740 kişi katıldı, 6 grupta 140 kursiyer eğitim alıyor

Karabük Belediyesi ile Karabük Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü iş birliğinde düzenlenen Sağlıklı Yaşam Egzersizleri kursuna vatandaşlar yoğun ilgi gösteriyor. Program kapsamında bugüne kadar 740 kursiyere ulaşıldı, halihazırda 6 farklı grupta 140 kursiyer aktif olarak eğitim görüyor. Ergenekon ve Cumhuriyet KAMER merkezlerinde devam eden kurslar için Aydınlıkevler KAMER'de yeni planlamalar yapılıyor.

Açık Havada Spor Keyfi

Çamlık Kent Ormanı'nda gerçekleştirilen etkinlikte kursiyerler açık havada spor yapma imkanı buldu. Programa Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya'nın eşi Derya Çetinkaya da katılarak kursiyerlerle bir araya geldi.

Başvurular Devam Ediyor

Sağlıklı Yaşam Egzersizleri kursuna katılmak isteyen vatandaşlar, Karabük Belediyesi bünyesindeki tüm KAMER merkezlerinden başvuru yapabiliyor. Program kadınlara, gençlere ve her yaştan katılımcıya açık şekilde yürütülüyor.

Başkandan Sağlıklı Şehir Vurgusu

Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, devam eden kurslarla ilgili değerlendirmede bulundu: "Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile birlikte yürüttüğümüz bu programlar, hemşehrilerimizin daha sağlıklı ve aktif bir yaşam sürmesi için çok değerli. Kurslarımıza artan ilgi bizleri memnun ediyor. Tüm vatandaşlarımızı bu etkinliklere katılmaya davet ediyoruz."

Karabük Belediyesi, sağlıklı yaşamı destekleyen faaliyetleri artırarak daha geniş kitlelere ulaştırmayı hedefliyor.


Karabük,Karabük Belediyesi
belediye365.com
Haber Kaynak : İGFA

14 İlde Siber Dolandırıcılık Operasyonu: 90 Şüpheliden 39'u Tutuklandı

AFAD'ın 6. İyilik Gemisi Mersin'den Sudan'a Yola Çıktı

Kar tatili haberleri gelmeye başladı

Odunpazarı'nda Halk Merkezlerine Yoğun İlgi: 1 Yılda 8 Bin 838 Kursiyer

Erenköy Mahallesi'nde Kentsel Dönüşüm İnşaatı Başladı

THY’den İstanbul uçuşlarına hava muhalefeti ayarı!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Büyükkılıç, TÜGVA'da Gençlerle Buluştu

Kayseri'de Unutulan Ziynet Eşyaları, Çocuk Kanser Hastaları İçin Bağışa Dönüştü

‘Fijital Kapılar’ Sergisi Galeri Cennet’te Açıldı

Mersin'de Geri Dönüşüm Atölyesi ile Malzemelere İkinci Hayat

Galatasaray: Süper Kupa kaybı üzgünlüğümüzü derinleştirdi

Aksaray'da 2025 Yılında 816 Yeni İşyeri Ruhsatlandırıldı

MESKİ, 2025 Yılında Mersin'in Altyapı ve Hizmet Kalitesini Artırdı

Aksaray'da 2025 Yılında 719 Riskli Bağımsız Birim Yıkıldı

Kayseri'de Bünyan ve Felahiye İlçelerine Afet Farkındalık Eğitimi