Karamollaoğlu'ndan Erbakan'a nostaljik gönderme

Karamollaoğlu

Karamollaoğlu'ndan Erbakan'a nostaljik gönderme

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan'a, babası Necmettin Erbakan'ın dönemin lideri Bülent Ecevit ile olan nostaljik fotoğrafıyla "Milli Görüş" göndermesinde bulundu.

ANKARA (İGFA) - Fatih Erbakan'ın genel başkanlığındaki Yeniden Refah Partisi'nin Cumhurbaşkanlığı adaylığından çekilerek Cumhur İttifakı'na katılması kararı sonrasında Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu'ndan nostalji fotoğraflarla göndermede bulundu.

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, "Milli Görüş; millet için birliktelik kurar, hayırlı hizmetler yapar" diyerek, Bülent Ecevit ve Necmettin Erbakan'ın nostalji dolu birliktelik pozundan kendisinin Kemal Kılıçdaroğlu ile el sıkışmasına yönelik günümüz fotoğrafını "Onlar başardı, yine başaracağız!" vurgularıyla paylaştı.

Temel Karamollaoğlu'nun bu paylaşımını alıntılayan CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı'nın ortak Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu da, "Başaracağız. Türkiye için birlikte çok güzel işler yapacağız!" yorumunda bulundu.

https://twitter.com/kilicdarogluk/status/1639314944037384192


Haber Kaynak : İGFA

Dünya Müzik Günü’nde Olten Filarmoni’den çağrı

Filenin Sultanları coşkusu Mudanya Mütareke Meydanı’nda yaşandı

Bu gurur AGÜ'nün

Ankara'dan bir talihliye 12,4 milyon TL

İstanbul’da babadan çocuğuna şiddet! 8 kardeş devlet korumasında

Kayseri Melikgazi'den Avrupa'ya güçlü mesaj

4 şehire yeni kadın konukevi geliyor

Mehmet Murat Çalık’ın avukatından 'sağlık' gerekçeli tahliye çağrısı

İstanbul Bakırköy’de gastronomi rüzgârı esecek

İstanbul Büyükşehir'den öğrencilere karne şenliği

İstanbul'da İBB Bölgesel İstihdam Ofisi’nden kariyer fuarları

Bakırköylü çocuklar yaz boyunca spora doyacak!

BUSADER'den Van çıkarması

İstanbul Beylikdüzü’nde bilim rüzgârı esti

Süper Loto’da büyük ikramiye sahibini buldu