Kasketi taktı, sebze meyveleri TBMM kürsüsüne koydu!

Kasketi taktı, sebze meyveleri TBMM kürsüsüne koydu!

Kasketi taktı, sebze meyveleri TBMM kürsüsüne koydu!

İYİ Parti Afyonkarahisar Milletvekili Hakan Şeref Olgun, iktidarın, patates üreticilerinin dertlerini duymazdan geldiğini söyledi.

ANKARA (İGFA) - İYİ Parti Afyonkarahisar Milletvekili Olgun, TBMM'de düzenlediği basın toplantısında, Afyonkarahisar'da çiftçilerin sorunlarını dinlediğini ve onlara ses olmak amacıyla açıklamayı yaptığını söyledi.

Basın toplantısında kasket takan Milletvekili Olgun, yanında getirdiği meyve ve sebzeleri kürsü önüne koydu.

Patates üreticileriyle de bir araya geldiğini belirten İYİ Partili Olgun, patatesin satış fiyatının maliyeti karşılamadığını kaydetti.

İktidarın patates üreticilerinin dertlerini duymazdan geldiğini dile getiren Olgun, fasulye, karpuz, domates yetiştiren çiftçilerin de zor durumda olduğunu söyledi.

Olgun, "Salatalığın, patatesin alındığı fiyatlarla çarşıda, pazarda bir bardak çay içemezsiniz, bir tane sakız alamazsınız." dedi.

Bir gazetecinin İYİ Parti'den istifa eden milletvekillerinin AK Parti'ye geçeceğine yönelik iddiaların sorulması üzerine Afyonkarahisar Milletvekili Hakan Şeref Olgun, "İsmi geçen milletvekili arkadaşlarımız istifa edeli 2-3 ay oldu. Onlar bağımsız milletvekili, istedikleri partiye geçebilirler." ifadesini kullandı.


Haber Kaynak : İGFA

Aranan suçlular Türkiye'de! Yurtdışında yakalanıp Türkiye'ye getirildiler

Siber suçlarda yapay zeka ve otomasyon patlaması!

Genç hatipler hutbe okuyarak yarıştı

İTÜ Elektrikli Araç Takımı'na 'Estasyon' destek

Erdoğan: Küresel enerjinin güvenli limanıyız... Akkuyu'dan ilk elektrik yıl sonunda

Başkan Özdemir'den liselilere 'umutlarınızı bırakmayın' mesajı

İstanbul gençliği alarm veriyor!

İstanbul hasar tespit çalışmalarında son durum

Denizlili para okçusu Türkiye şampiyonu oldu

Yılın elektrikli otomobiline geri sayım

İSKİ’den Silivri bölgesine önemli çevre yatırımı

Gülsin Onay, Mayıs'ta 5 şehirde sahne alacak

Girişimciliğin kalbi Silikon Vadisi’nde

İstanbul Bakırköy Belediyesi'nden devlet okullarına su arıtma desteği

Temiz Beylikdüzü için belediye gönüllülerle el ele