Kayseri'nin Batısında 295 Milyon TL'lik Katlı Kavşak Projesi Yoğun Tempo ile Sürüyor

Kayseri

Büyükşehir Belediyesi, şehrin batı bölgesindeki trafiği rahatlatmak için DSİ-Yeni Sanayi Katlı Kavşak Projesi'nde çalışmaları yoğun şekilde devam ettiriyor.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, şehrin ulaşım altyapısını güçlendirmek ve trafik akışını iyileştirmek amacıyla önemli projeleri hayata geçirmeye devam ediyor. Kentin batısındaki trafiği rahatlatmak için planlanan DSİ-Yeni Sanayi Katlı Kavşak Projesi'nde çalışmalar yoğun tempo ile sürüyor.

295 Milyon TL'lik Trafik Yatırımı

295 milyon TL yatırım bedeli ile hayata geçirilen proje, bölgedeki trafik ışıklarını kaldırarak kesintisiz akış sağlamayı, güvenlik ve ulaşım konforunu artırmayı hedefliyor. Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri, gece gündüz çalışmaları titizlikle yürütüyor.

Başkan Büyükkılıç'tan Açıklama

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Kayseri'nin ulaşımda daha modern ve güvenli bir yapıya kavuşması için yatırımların kararlılıkla sürdüğünü belirtti. Büyükkılıç, "DSİ-Yeni Sanayi Katlı Kavşağı'nda çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Kısa sürede tamamlayarak hemşehrilerimizi konforlu ve güvenli bir ulaşım imkânına kavuşturacağız. Şehrimizin batısındaki trafik yükünü önemli ölçüde azaltacak bu yatırımın hayırlı olmasını diliyorum" ifadelerini kullandı.

Önceki Başarılı Uygulama

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, geçtiğimiz aylarda 268 milyon TL maliyetle tamamlanan 29 Ekim Katlı Kavşağı'nı Cumhuriyetin kuruluş yıl dönümünde hizmete açarak ulaşımda önemli bir adım atmıştı. DSİ-Yeni Sanayi Katlı Kavşak Projesi'nin tamamlanmasıyla birlikte, şehir trafiğinde önemli bir rahatlama sağlanması planlanıyor.


Kayseri,Kayseri Belediyesi
belediye365.com
Haber Kaynak : İGFA

Büyükkılıç Hatay'da Nezaket Ziyaretlerinde Bulundu

Diyarbakır'da Kadınlar Şiddetle Mücadele Deneyimlerini Paylaştı

Tarihi Çark ve Yel Değirmeni'nde Restorasyon Çalışmaları Başladı

Dulkadiroğlu'nda Altyapı Sonrası Yol Onarımları Hızlandı

Güllük Mahallesi Yağmursuyu Altyapısı Yenileniyor

Arifiye'de Yüzme Havuzu ve Gençlik Merkezi inşaatında son durum

Samsun'da Tramvay Koltukları Yenileniyor

Kayseri'nin Batısında 295 Milyon TL'lik Katlı Kavşak Projesi Yoğun Tempo ile Sürüyor

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Spor Okulları'nda Kış Dönemi Kayıtları Başladı

Van Büyükşehir Belediyesi Yetişkinlere Yönelik Halk Dansları Ekibi Kuruyor

Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nin 19 Kasım'daki kültür sanat etkinlikleri

750 Kurum Kürtçe İçin Ortak Deklarasyon Yayımladı

7. Mezopotamya Gurme Fuarı 60 İlden Katılımla Açıldı

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Büyükkılıç, Bosna-Hersek Heyetini Ağırladı

Göksun Soğuk Hava Deposu Yenilenerek Üreticilerin Hizmetine Hazırlanıyor