Kazakistan İstanbul Başkonsolos'u Manisa'da

Kazakistan İstanbul Başkonsolos

Kazakistan İstanbul Başkonsolos'u Manisa'da

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Kazakistan İstanbul Başkonsolosu Nuriddin Amankul ile Konsolosluk Müsteşarı Kanat Turubayev'i makamında konuk etti.

MANİSA (İGFA) - Kazakistan İstanbul Başkonsolosu Nuriddin Amankul ile Konsolosluk Müsteşarı Kanat Turubayev, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e ziyarette bulundu.

Ziyarette Büyükşehir Belediye Meclisi MHP Grup Başkanvekili Mehmet Güzgülü ile Başkan Danışmanı Nursel Ustamehmetoğlu da yer aldı. Ziyaretleri nedeniyle konuklarına teşekkür eden Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, bu yıl 484’ünü kez düzenlenecek olan Uluslararası Manisa Mesir Macunu Festivali’ne davet etti.

Manisa’ya daha önce 2 kez daha geldiğini belirten Kazakistan İstanbul Başkonsolosu Nuriddin Amankul da, “Çok güzel bir şehriniz var. Türkiye için özel önemi var” ifadelerini kullandı. Konuşmaların ardından Başkan Cengiz Ergün ile İstanbul Başkonsolosu Nuriddin Amankul hediye takdiminde bulundu.


Haber Kaynak : İGFA

Eskişehir'de Hayvan Bakımevi ve Doğal Yaşam Alanı İnşaatı Hızla İlerliyor

Kayseri'de 29 Ekim Katlı Kavşağı hizmete açıldı

Konya ve Şiyan Belediye Başkanları Kardeş Şehir İlişkilerini Görüştü

Cumhuriyetin 102. Yılı Hamamözü'nde Coşkuyla Kutlandı

Şehit Burak Aydoğan Caddesi Tramvay Çalışmaları Sonrası Trafiğe Açıldı

Çanakkale'de Kasım Ayında Kültür Sanat Etkinlikleri Başlıyor

Şanlıurfa'da 3. İyi Pamuk Tarla Günü Etkinliği Gerçekleştirildi

Patnos'ta Ağaçlandırma Çalışmaları Devam Ediyor

Antalya'da otogarda usulsüz hayvan ve balık taşımacılığına operasyon

Altın Portakal'da Şerif Gören anıldı, sinema sektörü masaya yatırıldı

ÇOMÜ'de Öğrencilere Sıcak Çorba İkramı Başlıyor

Patnos'ta 300 Metrelik Havuz Projesi Hayata Geçiyor

Şehitkamil Belediye Başkanı Yılmaz, Emniyet Müdürlerini Ziyaret Etti

Kentlerin geleceği masaya yatırılıyor

Kâğıthane'de Can Dostlar Ofisi Sokak Hayvanları İçin Hizmete Hazırlanıyor