Kemer'de Meme Kanseri Farkındalık Etkinliği Düzenlendi

Kemer

Kemer Belediyesi'nin desteklediği etkinlikte meme kanserine dikkat çekmek için 200 balon gökyüzüne bırakıldı ve pembe karanfiller dağıtıldı.

Kemer Belediyesi'nin destekleriyle düzenlenen meme kanseri farkındalık etkinliği, Atatürk Parkı'nda gerçekleştirildi. Etkinlik, her ay yapılan üreten ev hanımları buluşması kapsamında organize edildi.

Katılımcılar ve Ziyaret

Etkinliğe Kemer Belediye Başkan Yardımcısı Semih Top, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Aynur Köslü, Sağlık İşleri Müdürlüğü sorumlusu Arzu Dursun, ev hanımları ve davetliler katıldı. Belediye Başkan Yardımcısı Top ve beraberindekiler, etkinlik öncesinde üreten ev hanımları buluşması alanını gezerek Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu'nun selamını iletti.

Başkan Yardımcısı'ndan Önemli Mesajlar

Belediye Başkan Yardımcısı Semih Top, Dünya Sağlık Örgütü'nün 2004'ten bu yana 1-31 Ekim tarihlerini meme kanseri farkındalık ayı olarak kutladığını hatırlattı. Top, "Meme kanseri, dünyada olduğu gibi Türkiye'de de kadınlarda en sık görülen hastalıklardan biri. Meme kanserinde erken teşhis çok önemlidir. Sağlıklı ve uzun bir ömür için tüm kadınların periyodik olarak kontrollerini yaptırmaları gerekiyor" dedi.

Sembolik Balon Uçurma

Etkinlikte, meme kanserine dikkat çekmek ve farkındalık oluşturmak amacıyla Belediye Başkan Yardımcısı Semih Top ve kermes alanındaki ev hanımları tarafından gökyüzüne 200 balon uçuruldu.

Pembe Karanfil Dağıtımı

Günün önemine istinaden, üreten ev hanımları buluşması alanına gelenlere ve ev hanımlarına pembe karanfil dağıtıldı.


Antalya,Kemer Belediyesi
belediye365.com
Haber Kaynak : İGFA

Kars'ta Kar Yağışı Sonrası Belediye Ekipleri Yoğun Temizlik Çalışması Yürütüyor

Nevşehir'de Yarıyıl Tatili İçin Çocuk Şenliği Düzenlenecek

WhatsApp reklamsız aboneliğe hazırlanıyor!

Türkiye'nin denizlerdeki enerji gücü artıyor

Denizli'de Düzenlenen Goalball Kupası'nda Braille Alfabeli Madalyalar Dağıtıldı

Denizli'de Yarıyıl Tatili Çocuk Şenliği İle Renklendi

Kütahya Belediyespor, DMD Hastası Metehan İçin Anlamlı Maç Öncesi Bir Araya Geldi

Başkan Erkek Zagreb’de B40 zirvesinde

Kütahya'da Mesleki Eğitim İçin Stratejik İş Birliği Protokolü İmzalandı

Eğitimde dijital kaynaklar tek çatı altında

Kepez Belediyesi, İhtiyaç Sahibi Vatandaşın Evini Yenileyerek Yaşam Kalitesini Artırdı

Kepez'de Mahallelerde Yangın ve Afet Farkındalık Eğitimleri Düzenlendi

İstanbul Bakırköy'ün yolları yenileniyor, altyapısı güçleniyor

Kepez Belediyesi, Sağanak Yağışlara Karşı 7/24 Teyakkuzda

Kepez'de Kirişçiler Mahallesi'nin Ulaşım Ağı Genişliyor