Kestel Mahallesi'nde Ulaşım ve Eğitim Altyapısı İyileştiriliyor

Kestel Mahallesi

Alanya Belediyesi, Kestel Mahallesi'nde Sigorta Caddesi'nde asfalt çalışması başlatırken, okul bahçelerini de asfaltlayarak ulaşım konforu ve eğitim ortamını iyileştiriyor.


Alanya Belediye Başkan Vekili Murat Levent Koçak, Başkan Danışmanı Nazmi Zavlak ve Belediye Meclis Üyesi Haydar Uyar, Kestel Mahallesi'ndeki çalışmaları yerinde inceledi. Kestel Mahallesi'nin önemli arterlerinden biri olan ve Akropol Yolu olarak da bilinen Sigorta Caddesi, Alanya Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından kapsamlı bir yenileme çalışmasına alınıyor.

Kapsamlı Altyapı Yenilemesi

Mevcut parke taşları sökülerek cadde, yüksek standartlarda sıcak asfalt ile kaplanacak. Yolun uzun ömürlü olması ve olası yağışlarda sorun yaşamaması adına, altyapı olarak drenaj gideri yeniden düzenlenecek ve güçlendirilecek. Ana yola çıkış noktasında sıkça yaşanan tehlikeli durumları önlemek amacıyla, trafik akışını rahatlatacak ve kazaların önüne geçecek özel bir cep düzenlemesi yapılacak.

Trafik Sorunlarına Çözüm

Belediye Başkan Danışmanı Nazmi Zavlak, "Başkan Vekilimiz Murat Levent Koçak, Meclis Üyemiz Haydar Uyar ve mahalle muhtarımızla birlikte Kestel Sigorta Caddesindeyiz. Uzun zamandır talep edilen Sigorta Caddesindeki asfalt çalışması bugün itibariyle başladı. Akabinde Doğa Koleji'nin yanında bulunan trafik sıkışıklığı sebebiyle daha önce de problem olan yolun çözümü de kavuşmuş olacak. Kestel Mahallesi'nde Sigorta Caddesi'ndeki diğer bir çalışma ise Alantur Otel'in ön tarafında bulunan yan cep çalışmasıyla birlikte oradaki otobüslerin sıkışıklığı da giderilmiş oldu. Bu çalışmada emeği geçen başta Belediye Başkanımız Osman Tarık Özçelik'e ve çalışma personellerimize teşekkür ederiz. Kestel Mahallemizde seçim öncesi ve seçimden sonra muhtarlarımızın taleplerine vermiş olduğumuz sözleri gün gün yerine getiriyoruz" dedi.

Okul Bahçelerinde İyileştirme

Öğrencilerin güvenli ve sağlıklı bir ortamda eğitim görmelerini sağlamak amacıyla Kestel'de bir birine bitişik 2 bin metrekarelik okul bahçeleri sıcak asfaltla kaplandı. Başkan Vekili Murat Levent Koçak, Başkan Danışmanı Nazmi Zavlak ve Meclis Üyesi Haydar Uyar, Kestel İlkokulu'nu ziyaret etti. Meclis Üyesi Haydar Uyar burada yaptığı açıklamada, "Hem öğretmenlerimize, hem öğrencilerimize hem de Kestelli hemşerilerimize bir söz vermiştik. Okulumuzun bahçesinde özellikle kış aylarında su birikiyordu. Çocuklarımız oyun oynadıklarında ayakları ıslanıyordu ve akşama kadar ıslak ayaklarla ders işlemek zorunda kalıyorlardı. Burası bizim görev alanımıza girmiyor demedik. Çocuklarımız için verdiğimiz sözü yerine getirdik. Bugün mutlu bir şekilde çocuklarımızın oynadığını görmek istedik. Bu çalışmada emeği geçen başta Alanya Belediye Başkanımız Osman Tarık Özçelik'e, Başkan Vekilimiz Murat Levent Koçak'a, Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimize ve tüm belediye çalışanlarımıza çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.


Antalya,Alanya Belediyesi

Antalya,Alanya Belediyesi
belediye365.com
Haber Kaynak : İGFA

Ticaret Bakanlığı, Kasım İndirimlerine İlişkin 108 Dosyayı İnceledi

Sakarya ve Balıkesir'de Yeni Adalet Binaları İçin İhaleler Yarın Yapılacak

İpekyolu'nda Sıfır Atık Atölyesi ile Çocuklara Çevre Bilinci Aşılanıyor

6 İlde Düzenlenen Operasyonlarda 9 Organize Suç Örgütüne Yönelik 61 Şüpheli Yakalandı

İçişleri Bakanı Yerlikaya: FETÖ Operasyonlarında Son İki Haftada 76 Şüpheli Yakalandı

Karatay'ın 5. Güneş Enerjisi Santrali İsmil'de Devreye Alındı

Şanlıurfa'nın Eyyübiye İlçesinde Üç Aylar Programları Başlıyor

Beyaz perdede haftanın yeni filmleri

ChatGPT’ye yeni görsel özelliği

Türk denizciliğinin altın yılı... 2 römorkör ve 6 bot hizmete alındı

Başkan Dinçer, Üç Aylar'ın Başlaması Dolayısıyla Mesaj Yayımladı

Aksaray Belediyesi 2025 Yılında Altyapıdan Sosyal Hizmetlere Geniş Bir Yelpazede Çalıştı

ASTİM Aile Sağlığı Merkezi Bölgenin Sağlık İhtiyacını Karşılıyor

Gülben Ergen'den yılın finaline sold-out şov!

Sibel Can'a 'altın plak' ödülü