Kılıçdaroğlu: Af için iktidarla konuşmaya hazırım

Kılıçdaroğlu: Af için iktidarla konuşmaya hazırım

Kılıçdaroğlu: Af için iktidarla konuşmaya hazırım

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu "kader mahkumları için" af ile ilgili düzenlemeyi iktidar ile konuşmaya hazır olduklarını söyledi.

ANKARA (İGFA) - CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, af ile ilgili düzenlemeyi iktidar ile konuşmaya hazır olduklarını kaydetti.

Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, terör, taciz, tecavüz ve benzeri suçların kapsam dışı bırakılması gerektiğini belirterek, affın kader mahkumları için olması gerektiğini savundu.

"Görüyoruz beceremiyorlar, birlikte çözebiliriz" diyen Kılıçdaroğlu, paylaşımında, "Ancak bu af sadece belli başlı suçları kapsayacak; terör, taciz, tecavüz ve benzeri suçlar kapsam dışı kalacak, kader mahkumlarına yönelik olacaktır" ifadelerini kullandı.

Konuyla ilgili ikinci bir paylaşım daha yapan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Şunu da peşinen söyleyeyim, Fotoromancı hiç heveslenmesin, heyecan yapmasın. Baronlara da af maf yok" yok diyerek göndermede bulundu.

https://twitter.com/kilicdarogluk/status/1575823637617463296

Haber Kaynak : İGFA

Aranan suçlular Türkiye'de! Yurtdışında yakalanıp Türkiye'ye getirildiler

Siber suçlarda yapay zeka ve otomasyon patlaması!

Genç hatipler hutbe okuyarak yarıştı

İTÜ Elektrikli Araç Takımı'na 'Estasyon' destek

Erdoğan: Küresel enerjinin güvenli limanıyız... Akkuyu'dan ilk elektrik yıl sonunda

Başkan Özdemir'den liselilere 'umutlarınızı bırakmayın' mesajı

İstanbul gençliği alarm veriyor!

İstanbul hasar tespit çalışmalarında son durum

Denizlili para okçusu Türkiye şampiyonu oldu

Yılın elektrikli otomobiline geri sayım

İSKİ’den Silivri bölgesine önemli çevre yatırımı

Gülsin Onay, Mayıs'ta 5 şehirde sahne alacak

Girişimciliğin kalbi Silikon Vadisi’nde

İstanbul Bakırköy Belediyesi'nden devlet okullarına su arıtma desteği

Temiz Beylikdüzü için belediye gönüllülerle el ele