Kılıçdaroğlu: Halil İbrahim sofrasını büyütmeye çalışıyoruz

Kılıçdaroğlu: Halil İbrahim sofrasını büyütmeye çalışıyoruz

Kılıçdaroğlu: Halil İbrahim sofrasını büyütmeye çalışıyoruz

CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, Memleket Partisi Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'yi partisini genel merkezinde ziyaret etti.

ANKARA (İGFA) - CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce’ye yaptığı ziyarette, "Halil İbrahim sofrasını büyütmeye çalışıyoruz" dedi.

Görüşme sonrası iki lider, ortak basın açıklaması yaptı.

Kılıçdaroğlu, deprem bölgesine yönelik kanun teklifi hazırladıklarını belirterek, "Sayın Genel Başkan'a ayrıntılı bilgi verdim. Önümüzdeki günlerde teklifi sunacağız. İşin özeti Halil İbrahim sofrasını büyütmeye çalışıyoruz" dedi. Kılıçdaroğlu, "Yaşadığımız sorunlar Türkiye'nin sorunları, bireysel değil. Çözümler üretmek bizim görevimiz" dedi.

"Bizler Memleket Partisi olarak diyoruz ki, ittifaklar olmalıdır fakat bu ittifaklar menfaat ittifakları olmamalı ilke ittifakları olmalıdır" diyn Muharrem İnce ise, "Bizim ilkelerimiz nettir. Atatürk'ü tartıştırmayız. Teröre karşı mesafeliyiz. Kadın hakları konusunda çok kararlıyız, geri adım atmayız. Mültecilerin gönderilmesi konusunda çok kararlıyız. Bizim ilkelerimiz bunlar. Bunlardan asla taviz vermeyiz. İlkeler etrafında bu memlekti ayağa kaldırmalıyız. Bu Erdoğan gitmelidir, yorgundur, ortak aklı temsil etmez, kibirlidir; akla, hukuka, bilime inanmamaktadır. Bu konuda da her tür görüşümüzü açık ifade ediyoruz"  diye konuştu.

https://twitter.com/vekilince/status/1641093645573996545

Bu arada İnce'nin Kılıçdaroğlu'nu uğurlama şekli dikkati çekti. Kılıçdaroğlu'nun "Hoşça kalın" sözleri üzerine İnce, "Ayağınıza sağlık. Hoş geldiniz, güle güle" cevabını verdi.


Haber Kaynak : İGFA

Türkiye'de ilk... Üretim tesisinden 7/24 canlı yayına başladı

Megastar Tarkan Avrupa turnesinde büyülüyor

Başarıya giden yol yastıktan geçiyor... Sınav günü uyku planı nasıl olmalı?

Özgür Özel: Hesabı darbecilerden soracağız!

Kocaeli’nin sanayi gücü: 79 firma ilk 500’de!

Sokak dansının en iyileri sahnede

'Marmara'nın Nefesi' belgeseli 16 Haziran'da gösterimde

Marmara Denizi Günü bu yıl 3 Haziran’da 'ekosistem restorasyonu' temasıyla kutlanacak

Bursa Teknik Üniversitesi’nde modern yapı zirvesi

İstanbul Beylikdüzü'nün dijital kütüphanesi hizmette

İstanbul Bakırköy'de “Etik Haftası Toplantısı” düzenledi

Başkan Altay, Konyalı firmaları tebrik etti

Regl döneminde hijyen neden önemli?

İstanbul’da Papara’ya dev yasa dışı bahis operasyonu! 5 milyar TL’lik mal varlığına el konuldu

Gölcük Belediyespor pehlivanları başarıya doymuyor