Kılıçdaroğlu: Özür dilemelisin Erdoğan!

Kılıçdaroğlu: Özür dilemelisin Erdoğan!

Kılıçdaroğlu: Özür dilemelisin Erdoğan!

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, kendisini PKK yöneticileriyle görüşmekle suçlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı "yalancılıkla" itham ederek, Erdoğan'ın özür dilemesi gerektiğini söyledi.

ANKARA (İGFA) - CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın iddialarına yanıt verdi.

Kendisini PKK yöneticileriyle görüşmekle suçlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı "yalancılıkla" itham eden Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Benim Kandil'deki teröristlerle görüştüğüme dair kasetler olduğunu söyledin. Ey Erdoğan, sen nasıl bir Müslümansın! Böyle bir görüşmeye dair elinde uydurma ve montaj olmayan gerçek bir kaset var da bunu yayınlayamıyorsan sen büyük bir yalancısın, müfterisin demektir. Samimi bir Müslüman olarak inandığım bütün mukaddesler üzerine yemin ediyorum. Hem vallahi hem billahi böyle bir görüşme yoktur, yalandır, iftiradır. Milletimizden özür dilemelisin Erdoğan. Bir insana yakışır şekilde hareket et ve göz göre göre işlediğin bu suçlardan vazgeç" çağrısında bulundu.

https://twitter.com/kilicdarogluk/status/1662052715172704256

Hatırlanacağı gibi, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kılıçdaroğlu'nun Kandil'deki PKK yöneticileriyle çekilmiş videoları olduğunu ileri sürmüştü.

Kılıçdaroğlu ve muhalefet liderleri ise Erdoğan'ın montaj görüntüleri gerçekmiş gibi mitinglerde izlettiğini belirterek tepki göstermişti.


Haber Kaynak : İGFA

Başakşehir'de kediye şiddet olayının şüphelisi gözaltında!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, gençlere seslendi: Büyük ve güçlü Türkiye'ye az kaldı

İstanbul-Halep uçuşları yeniden başladı

Düzce'de zincirleme trafik kazası

İstanbul'da üçlü işbirliği zirvesi başladı

Kronik ağrıya meydan okuyun! Fibromiyalji çocuklarda da sık görülüyor!

MEB ve JENDER’den mesleki eğitimde iş birliği

Mehmet Efe’nin hayali gerçek oldu: Protezle ilk maçını oynadı

Sinemaseverler için Cuma vizyonu: Vizyonda neler var?

Gülşah Alakuş, BNP Paribas Cardif Türkiye’nin yeni İnsan Kaynakları lideri oldu

İstanbul Bakırköy'de Yaz Spor Okulu’nun üçüncü dönemi başladı

Prof. Dr. Erol Özvar yeniden YÖK Başkanı ve üyesi olarak atandı

Beylikdüzü Belediyesi’nden üniversite adaylarına ücretsiz tercih desteği

Türkiye’de 70 ilde dev uyuşturucu operasyonu! 940 şüpheli yakalandı

Simge’den yeni sürpriz: 'Taksi' yayında!