Kılıçdaroğlu'nun Ağrı eleştirisine AK Partili Vekil'den yanıt

Kılıçdaroğlu

Kılıçdaroğlu'nun Ağrı eleştirisine AK Partili Vekil'den yanıt

AK Parti Ağrı Milletvekili Ekrem Çelebi, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun kendisine yönelik olarak, şehrin sorunlarını Meclis kürsüsünde dile getirmediği eleştirisine yanıt verdi.

ANKARA (İGFA) - AK Parti Ağrı Milletvekili Ekrem Çelebi, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun kendisine yönelik olarak, şehrin sorunlarını Meclis kürsüsünde dile getirmediği eleştirisine, "Sayın Kılıçdaroğlu hiç iktidar yüzü görmediği için sorunların nasıl çözüldüğünün farkında değil. TBMM kürsüsü ve üyesi olduğum Plan ve Bütçe Komisyonunda en fazla konuşan milletvekili olarak bu eleştirinin gelmesi beni üzmüştür" yanıtını verdi.

Milletvekili Çelebi, Meclis'te düzenlediği toplantıda AK Parti'nin, ayağına terör prangası vurulan bölgeyi yeniden ayağa kaldırdığını ifade ederek, Kılıçdaroğlu'nun bu hizmetler konusunda yeterli bilgi sahibi olmadığının açıklamalarından anlaşıldığını söyledi.

Kılıçdaroğlu'nun AK Parti milletvekilinin şehrin sorunlarını Meclis kürsüsünde dile getirmediği şeklinde eleştiride bulunduğunu aktaran Çelebi, "Sayın Kılıçdaroğlu hiç iktidar yüzü görmediği için sorunların nasıl çözüldüğünün farkında değil. TBMM kürsüsü ve üyesi olduğum Plan ve Bütçe Komisyonunda en fazla konuşan milletvekili olarak bu eleştirinin gelmesi beni üzmüştür. Biz, sorunlarımızı, projelerimizi ve yatırımlarımızı, Genel Başkan'ımız ve ilgili bakanlarımızla görüşüp çözüme bağlarız. İktidar partisi milletvekilleri sorun çözer ve gereğini yapar. 20 yıllık iktidarımız döneminde ilimizdeki sorunları çözüme ulaştıracak birçok projeyi hayata geçirdik" dedi.

Ağrı'da 30 bin kişinin katıldığı konsere dikkati çeken Çelebi, Ağrı'da gerçekleştirilen yatırımlardan örnekler vererek AK Parti kadrolarının yaptığı hizmetlerle milletin gönlünde yer edindiğini, eğitimden, sağlığa, turizmden tarıma, ulaştırmadan her alana kadar bir çok projeyi hayata geçirdiklerini kaydetti.

Yatırımcıları Ağrı’ya davet eden Çelebi, dün olduğu gibi bundan sonrada Ağrılı vatandaşların hizmetinde olduğunu sözlerine ekledi.


Haber Kaynak : İGFA

Başakşehir'de kediye şiddet olayının şüphelisi gözaltında!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, gençlere seslendi: Büyük ve güçlü Türkiye'ye az kaldı

İstanbul-Halep uçuşları yeniden başladı

Düzce'de zincirleme trafik kazası

İstanbul'da üçlü işbirliği zirvesi başladı

Kronik ağrıya meydan okuyun! Fibromiyalji çocuklarda da sık görülüyor!

MEB ve JENDER’den mesleki eğitimde iş birliği

Mehmet Efe’nin hayali gerçek oldu: Protezle ilk maçını oynadı

Sinemaseverler için Cuma vizyonu: Vizyonda neler var?

Gülşah Alakuş, BNP Paribas Cardif Türkiye’nin yeni İnsan Kaynakları lideri oldu

İstanbul Bakırköy'de Yaz Spor Okulu’nun üçüncü dönemi başladı

Prof. Dr. Erol Özvar yeniden YÖK Başkanı ve üyesi olarak atandı

Beylikdüzü Belediyesi’nden üniversite adaylarına ücretsiz tercih desteği

Türkiye’de 70 ilde dev uyuşturucu operasyonu! 940 şüpheli yakalandı

Simge’den yeni sürpriz: 'Taksi' yayında!