Kocaeli'de stadyum yolu için TEM’de çalışmalar başladı

Kocaeli

Kocaeli'de stadyum yolu için TEM’de çalışmalar başladı

Kocaeli'de stadyum bağlantı yolu kapsamında TEM’in Ankara istikameti servis yoluna aktarıldı. Otoyol altındaki menfez yıkılarak yerine krişli prefabrik köprü yapılacak

KOCAELİ (İGFA) -  Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan D-100 Karayolundan Kocaeli Stadyumuna ve Alikahya Organize Sanayi bölgelerine ulaşımı kolaylaştıracak Köseköy Koridoru Alikahya Stadyum bağlantı yolu çalışmaları hızla devam ediyor.

Bu kapsam TEM Otoyolu’nun Ankara istikameti servis yoluna aktarıldı. Alikahya Hyundai Fabrikası önünde yer alan TEM Otoyolu altındaki menfez yıkılarak yerine krişli prefabrik köprü yapılacak.

700 METRE UZUNLUKTA SERVİS YOLU

TEM Otoyolu altındaki menfezin yıkımı esnasında trafik akışının aksatılmaması için yıkım aşamalı gerçekleştirilecek. İlk aşamada Ankara istikameti daha sonra İstanbul istikametinde menfez yıkımı yapılacak. Menfez yıkım işine başlanmadan TEM Otoyolu yanında 700 metre uzunluğunda servis yolu oluşturuldu. Kocaeli Stadyumuna ve Alikahya Organize Sanayi bölgelerine ulaşım yan yollarıyla birlikte 13 kilometre uzunluğundaki 30 metre genişlikli olarak planlanmış imar yolu ile sağlanacak. Proje kapsamında 4 adet prefabrik öngerme kirişli köprü, D-100 üzerinde 1 adet çelik yaya üst geçidi inşa edildi.  D-100 ve Yirim Deresi üzerine öngerme kirişli köprü inşa edildi. TEM Otoyolu üzerinde de eski köprü yıkılarak yerine öngerme kirişli köprü inşa edilecek.


Haber Kaynak : İGFA

Gazi Koşusu’na özel film ve yeni iş birliği tanıtıldı!

Gayrimenkulün finansal yol haritası Ankara’da çizildi

Mobil numara taşımada lider operatör

Bursa’da sağlıkta dijital dönüşüm... Karmaşık gerçeklik eğitimi başladı

İBB ders atölyelerinde başvurular başladı

Dr. Ağca İsrail’in İran’a yönelik saldırılarını yorumladı: İsrail'in hedefi rejim değil, nükleer program

İYİ Parti Mardin: İslam Devletleri İsrail zulmüne karşı birlik olmalı!

Önce gülümse sonra ‘Şutla’

Sessiz kalp krizine dikkat! Belirtiler grip sanılabilir!

5 ton çöp toplandı, güneş enerjisi kullanımı arttı

Tuğba Özay’dan “Kafes”e etkileyici klip

Elif Buse Doğan: Hayal ettiğimin hep bir adım ötesindeyim

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Kabine sonrası önemli açıklamalar... Devlet aklıyla güçlü gelecek

Erkan Açıngül'den şiir ve müzik harmanı

Bayram boyunca 22 milyon fal yorumlandı