GÜNDEM

GÜNDEM Haberleri

Kocaeli'nde imar toplantısı

Kocaeli

Kocaeli'nde imar toplantısı

Kocaeli'nde 12 ilçe belediyesinin katılımı ile Büyükşehir tarafından gerçekleştirilen aylık imar toplantısı Çayırova ilçesinde yapıldı

KOCAELİ (İGFA) - Her ay Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Meclisi’nden sonraki ilk cuma günü İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı tarafından düzenlenen imar toplantısına bu kez Çayırova Belediyesi ev sahipliği yaptı. 12 ilçenin belediye başkan yardımcıları, imar müdürleri ve teknik personelinin katılımı ve Büyükşehir Belediyesi uzman personelinin de hazır bulunduğu imar toplantıya Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi ile İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanı Osman Günler iştirak etti.

Toplantının başlangıcında uzman personelle çeşitli konular üzerine istişarede bulunan Çiftçi, Çayırova’nın Kocaeli ve İstanbul gibi iki büyük şehrin ortasında olduğunu ve ilçedeki yapılaşmada imar kurallarını çok sıkı bir şekilde uyguladıklarını belirtti. Toplantıya eksiksiz bir şekilde katılan uzman personele teşekkür ederek konuşmasına başlayan Günler, 3194 sayılı kanunun geçici 11. maddesinde düzenleme, Yıkım Ruhsatı, Büro Tescil Belgesi, Ruhsat iptali Otopark Yönetmeliği değişikliği ve Kaçak Yapılar konuları üzerine bilgilendirmelerde bulundu. Günler, ilçe belediyelerinin teknik personelinden gelen soruları da cevapladı.


Haber Kaynak : İGFA

Anahtar Kelimeler: kocaeli'nde imar toplantısı

Başakşehir'de kediye şiddet olayının şüphelisi gözaltında!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, gençlere seslendi: Büyük ve güçlü Türkiye'ye az kaldı

İstanbul-Halep uçuşları yeniden başladı

Düzce'de zincirleme trafik kazası

İstanbul'da üçlü işbirliği zirvesi başladı

Kronik ağrıya meydan okuyun! Fibromiyalji çocuklarda da sık görülüyor!

MEB ve JENDER’den mesleki eğitimde iş birliği

Mehmet Efe’nin hayali gerçek oldu: Protezle ilk maçını oynadı

Sinemaseverler için Cuma vizyonu: Vizyonda neler var?

Gülşah Alakuş, BNP Paribas Cardif Türkiye’nin yeni İnsan Kaynakları lideri oldu

İstanbul Bakırköy'de Yaz Spor Okulu’nun üçüncü dönemi başladı

Prof. Dr. Erol Özvar yeniden YÖK Başkanı ve üyesi olarak atandı

Beylikdüzü Belediyesi’nden üniversite adaylarına ücretsiz tercih desteği

Türkiye’de 70 ilde dev uyuşturucu operasyonu! 940 şüpheli yakalandı

Simge’den yeni sürpriz: 'Taksi' yayında!