Kocaeli’nden su taşkınlarına köklü çözüm

Kocaeli’nden su taşkınlarına köklü çözüm

Kocaeli’nden su taşkınlarına köklü çözüm

Kocaeli Büyükşehir, Gebze Osman Yılmaz Mahallesi İstanbul Caddesi’nde aşırı yağışlar nedeniyle oluşan su birikintisi sorununu çözdü.

KOCAELİ (İGFA) - Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Gebze Osman Yılmaz Mahallesi İstanbul Caddesi’nde yapılan çalışmayla aşırı yağışlar nedeniyle oluşan su birikintisi sorununa köklü çözüm getirildi.Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım, Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı ekipleri, Gebze Osman Yılmaz Mahallesi İstanbul Caddesi’nde, aşırı yağışlar nedeniyle oluşan su birikintisi sorununu yapılan çalışmayla çözerek, sürücülerin ve çevre esnafın mağduriyetini giderdi.

MAĞDURİYET GİDERİLDİ

Esnafın yaşadığı probleme duyarsız kalmayarak harekete geçen ekipler, İstanbul Caddesi’ndeki asfaltı,trimer makinesi ile kazıyarak, plentmiks temel ve binder asfalt serdi.Ayrıca, yola boyuna eğim verilerek, yağmur suyu ana hattı ile ızgaralarıyenilendi. Böylece yağışlarda caddede su birikintilerinin oluşmasının önüne geçilmiş oldu. Gece yapılan çalışmayla sürücülerin, yayaların ve esnafın mağduriyeti giderilmiş olurken,iş yerini su basması nedeniyle mağduriyet yaşayan esnaf, yapılan çalışmayla İstanbul Caddesi’nde artık su birikintisi yaşamadıklarını belirterek Büyükşehir Belediyesine teşekkür etti.

ESNAFTAN TEŞEKKÜR

İstanbul Caddesi’nde spor salonu işleten ve su birikintisinden dolayı iş yerinisu basanEser Özgüner, aşırı yağış sonrası yolda biriken suyun dükkânında baskına neden olduğunu belirterek, “Kronikleşmiş bu probleme, Büyükşehir Belediyesi duyarsız kalmadı. Köklü bir çözüm getirdi. Başkan Tahir Büyükakın’a ve emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.


Haber Kaynak : İGFA

İstanbul Beylikdüzü’nde bilim rüzgârı esti

Süper Loto’da büyük ikramiye sahibini buldu

İçişleri'nden 'Sevenler'e 6 ilde 9 gözaltı!

BELGEM öğrencisi İtalya’da tıp fakültesi kazandı

Prof. Dr. Ümit Özdağ'dan mücadeleye devam mesajı: Nerede kalmıştık?

LÖSEV’in kahraman çocukları karne sevinci yaşadı

Ümit Özdağ'a hapis cezası ve tahliye kararı!

Tüketici Ürünleri Sektörü'nden son durum raporu: İnovasyonla büyüme çağrısı

Gazi Koşusu’na özel film ve yeni iş birliği tanıtıldı!

Gayrimenkulün finansal yol haritası Ankara’da çizildi

Mobil numara taşımada lider operatör

Bursa’da sağlıkta dijital dönüşüm... Karmaşık gerçeklik eğitimi başladı

İBB ders atölyelerinde başvurular başladı

Dr. Ağca İsrail’in İran’a yönelik saldırılarını yorumladı: İsrail'in hedefi rejim değil, nükleer program

İYİ Parti Mardin: İslam Devletleri İsrail zulmüne karşı birlik olmalı!