Kocasinan Belediyesi Kış Önlemlerini Tamamladı

Kocasinan Belediyesi Kış Önlemlerini Tamamladı

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, meteorolojik uyarılar doğrultusunda 5 bin 500 ton tuz ve ekipmanla kar yağışına hazır olduklarını açıkladı. Ekipler 24 saat esasına göre çalışacak.


Kocasinan Belediyesi Kar Yağışına Hazır

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, meteorolojik uyarılar doğrultusunda gerekli tüm önlemlerin alındığını ve 5 bin 500 ton tuzun hazır beklediğini belirtti. Çolakbayrakdar, "Yeter ki bereket yağsın, kar temizlemeye hazırız." dedi.

24 Saat Görev Başında Olacak Ekipler

Meteorolojik bilgileri göz önünde bulundurarak önceden tüm önlemleri aldıklarını ifade eden Başkan Çolakbayrakdar, "İlçe genelinde soğuk ve yağışlı havaya karşı belediye olarak tüm önlemlerimizi aldık. Fen İşleri, Temizlik İşleri ve Kırsal Hizmetler Müdürlüğü ekipleri ile diğer birimlerimiz, olası soğuk ve yağışlı havaya karşı hazır durumda. Greyder, yol tuzlama araçları, kamyonlar ve kaldırım temizleme araçları hazır. Herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması için ekipler, 3 vardiya halinde 24 saat görev başında olacak." ifadelerini kullandı.

Vatandaşlara Dikkat Çağrısı

Çolakbayrakdar, hava tahminlerinin takip edildiğini ve depoda buzlanmaya karşı kullanılacak 5 bin 500 ton tuzun hazır bulunduğunu vurguladı. Yaşanabilecek olası buzlanma olaylarına karşı gereken tüm önlemlerin alındığını söyleyen Çolakbayrakdar, "Hemşehrilerimin daha temiz ve daha sağlıklı bir kış geçirmeleri için çalışmalarımızı aralıksız sürdüreceğiz. Vatandaşlarımızın da daha dikkatli olması gerektiğini hatırlatmak isterim. Ne kadar önlem alırsak, o kadar güvenli ve sağlıklı olur." dedi.

Öncelik Güvenlik ve Memnuniyet

Başkan Çolakbayrakdar, sözlerini "Bütün hizmetlerimizde olduğu gibi kar temizleme çalışmalarımızda da önceliğimiz, vatandaşımızın güvenliği ve memnuniyetidir." diyerek tamamladı.


Kayseri,Kocasinan Belediyesi

Kayseri,Kocasinan Belediyesi
belediye365.com
Haber Kaynak : İGFA

Yeşilyurt'ta Diyarbakırlılar Taziye Evi Hizmete Açıldı

Çorum Mecitözü’ne 280 milyonluk dev kültür yatırımı... Çorum Hitit Kültür Merkezi açıldı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Pendik Belediye Başkanı Cin'i Kabul Etti

Bursa Kuzey Gişeleri’nde tehlikeli manevra!

Ticaret'ten zehir sevkiyatına geçit yok!

Azm-i Milli Müzesi, Avrupa Endüstriyel Miras Rotası'na Dahil Oldu

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Inter Academy Türkiye'yi Ziyaret Etti

Kartal Kavşağı Projesi İçin 20 Milyon TL Üzerinde Altyapı Çalışması

Van Büyükşehir Belediyesi, Araç Filosu Bakımını Kendi İmkanlarıyla Yürütüyor

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, MSK'nın Galibiyetinde Tribünde Yerini Aldı

Van Büyükşehir Belediyespor Taekwondo Sporcuları Kuşak Sınavında Başarılı Oldu

Mersin'de Yoğun Yağış Sonrası Temizlik ve Tahliye Çalışmaları Sürüyor

Mersin Büyükşehir Belediyesi, Ara Tatilde Öğrenciler İçin Etkinlik Düzenledi

KAYMEK, Yarıyıl Tatilinde Öğrencilere Ücretsiz Tiyatro Etkinliği Düzenledi

Türkiye–Bulgaristan ticaretinde yeni hedef: 10 milyar Euro