Konya KOMEK'in el emeği oyuncakları İstanbul'da ilgi gördü

Konya KOMEK

Konya KOMEK'in el emeği oyuncakları İstanbul'da ilgi gördü

Konya Büyükşehir Belediyesi Meslek Edindirme Kurslarının yenilikçi oyuncak markası Anatoya, Avrasya’nın en büyük oyuncak organizasyonu olan 7. Uluslararası İstanbul Oyuncak Fuarı’nda ilgi gördü.

KONYA (İGFA) - Konya Büyükşehir Belediyesi Meslek Edindirme Kursları’nın (KOMEK) Anatoya, 7. Uluslararası İstanbul Oyuncak Fuarı’nda ilgi gördü.

İstanbul Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde bu yıl 7’ncisi düzenlenen Avrasya’nın en büyük oyuncak organizasyonu, 73 firma ve 80’in üzerinde ülkeden ziyaretçiyi ağırladı.

Kadın girişimciliğini destekleyen vizyonu ve KOSGEB teşvikleriyle güçlenen yerli üretim anlayışıyla fuara katılan KOMEK’in Anatoya oyuncak markası da el emeği ve doğallığı ön planda tutarak, çocukların gelişimini destekleyen özgün tasarımlarıyla fark oluşturdu. 4 gün boyunca yurtiçinden ve yurt dışından binlerce sektör temsilcisi ve yüzlerce uluslararası katılımcı ile bir araya gelen Aanatoya, bu önemli etkinlikte ürünlerini tanıtma ve yeni iş birlikleri kurma fırsatı da yakaladı.

Anatoya; ahşap el yapımı oyuncakları, el örgüsü amigurumi tasarımları ve yumuşak peluş oyuncakları ile çocuklara doğal ve sağlıklı oyun deneyimi sunuyor. Geleneksel el sanatları ile modern oyuncak anlayışını birleştiren marka, çocukların hem motor becerilerini geliştirmesine hem de hayal gücünü zenginleştirmesine katkı sağlıyor.


Haber Kaynak : İGFA

Bozüyük Belediye Başkanı Bakkalcıoğlu, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Mesajı Yayınladı

İpekyolu Belediyesi Halkla Dayanışma Yemeğinde Buluştu

14 İlde Siber Dolandırıcılık Operasyonu: 90 Şüpheliden 39'u Tutuklandı

AFAD'ın 6. İyilik Gemisi Mersin'den Sudan'a Yola Çıktı

Kar tatili haberleri gelmeye başladı

Odunpazarı'nda Halk Merkezlerine Yoğun İlgi: 1 Yılda 8 Bin 838 Kursiyer

Erenköy Mahallesi'nde Kentsel Dönüşüm İnşaatı Başladı

THY’den İstanbul uçuşlarına hava muhalefeti ayarı!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Büyükkılıç, TÜGVA'da Gençlerle Buluştu

Kayseri'de Unutulan Ziynet Eşyaları, Çocuk Kanser Hastaları İçin Bağışa Dönüştü

‘Fijital Kapılar’ Sergisi Galeri Cennet’te Açıldı

Mersin'de Geri Dönüşüm Atölyesi ile Malzemelere İkinci Hayat

Galatasaray: Süper Kupa kaybı üzgünlüğümüzü derinleştirdi

Aksaray'da 2025 Yılında 816 Yeni İşyeri Ruhsatlandırıldı

MESKİ, 2025 Yılında Mersin'in Altyapı ve Hizmet Kalitesini Artırdı