Küçükçekmece için adaylığını 'bağımsız' açıkladı

Küçükçekmece için adaylığını

Küçükçekmece için adaylığını 'bağımsız' açıkladı

İstanbul Küçükçekmece'de Murat Athan, belediye başkanlığına 'bağımsız' olarak adaylığını açıkladı.

İSTANBUL (İGFA) - İstanbul'un kültürel dokusunu benimseyen ve bu şehirde kendisine "Hayat Okulu" olarak belirlediği süreci 1980'lerden bu yana sürdüren Murat Athan, Küçükçekmece'de 2005 yılından itibaren çiğköfte üretimi, toptan ve perakende satış işletmesini sürdürüyor.

1974 Malatya Pötürge doğumlu Athan, Küçükçekmece yerel seçimlerinde adaylığını açıklayan ve halk tarafından ilgi gören Murat Athan, seçim kampanyası kapsamında yaptığı açıklama, "belediyenin hizmetlerinin tüm vatandaşlara adil bir şekilde ulaşmasını sağlamayı amaçlıyorum” dedi.

Athan, amacının belediyenin hizmetlerinin bir kesime değil, her bir vatandaşımıza ulaşmasını sağlamak olduğunu belirterek, "Kardeşini, dayısını, amcasını, komşusunu, dedesini, nenesini zengin edecek bir belediye başkanı değil, vatandaşa hizmet götürecek bir belediye başkanı olacağım! O çaldı, bu çırptı siyasetinin bırakıp! Çözüm odaklı bir belediye başkanı olacağım! Belediyenin imkanlarını ona buna değil, sadece vatandaşımıza ulaştıracağız. Bir kesimin adamı değil, her kesimin başkanı olacağız!" diye konuştu.

"Belediyedeki bankamatik farelerini tek tek tespit edip bedelsiz 1 yıl temizlik görevlisi olarak çalıştıracağım" diyen Athan, bu sözleriyle seçmen üzerinde olumlu izlenim bırakmayı hedefledi.


Haber Kaynak : İGFA

Gebze’de babaya tokat atan şüpheli İstanbul’da yakalandı!

İstanbul Maltepe sonbaharı piknikle karşıladı

60 STK temsilcisi toplumsal cinsiyet eşitliği için eğitim aldı

İstanbul Beylikdüzü'nden bağımlılıkla mücadelede psikolojik destek

Kuran-ı Kerim’i Güzel Okuma Yarışması Türkiye finali Bilecik’te yapıldı

15 Eylül Prostat Kanseri Farkındalık Günü: Erken teşhis hayat kurtarır

Sakarya'da Peyzaj, Süs Bitkileri, Bahçe Sanatları ve Ekipmanları Fuarı sona erdi

İstanbul'da ücretsiz ulaşımda 'Yol Arkadaşım Maltepe'nin yeni durağı Gülensu oldu

Salomon How To Trail Run 10. sezonu Kınalıada’da açtı

Gümrük kapılarında uyuşturucuya dev darbe!

Keşanlı atlet Ahmet Tek’ten İstanbul’da çifte başarı

Müziğin sihirbazları Ziynet Sali için İstanbul’da

Siber suçlarla mücadelede 364 şüpheli yakalandı

12 Dev Adam Avrupa ikincisi oldu! Tebrikler peş peşe geldi

Üçüncü cips fabrikasını Bursa'da kurdu