Kültür Fabrikası’nda kış atölyeleri başlıyor

Kültür Fabrikası’nda kış atölyeleri başlıyor

Kültür Fabrikası’nda kış atölyeleri başlıyor


BASIN BÜLTENİ

KÜLTÜR FABRİKASI’NDA KIŞ ATÖLYELERİ BAŞLIYOR
- BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ TARAFINDAN HAYATA GEÇİRİLEN KÜLTÜR FABRİKASI'NDA KIŞ DÖNEMİ ATÖLYE ÇALIŞMALARI BAŞVURULARI ALINIYOR

BURSA – Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından kültürel ve sanatsal yeteneklerini geliştirmek veya yeni yetenekler edinmek isteyenler için başlatılan ‘Kültür Fabrikası’na kış dönemi başvuruları başladı.

Herkes için sanat
Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin ‘Herkes için sanat’ fikriyle hayata geçirdiği Kültür Fabrikası atölyelerinde yaz dönemi kurslarının ardından kış dönemi kursları için de başvurular başladı. Çocuklar ve yetişkinler için özel olarak düzenlenen kış dönemi atölyeleri, onlarca farklı içerikle hem öğrenme hem de eğlenme fırsatı sunuyor. Kış döneminde düzenlenecek gösteri ve sahne sanatları, müzik, sanat, edebiyat ve sosyal bilimler atölyeleri ile kursiyerler, alanında uzman eğitmenler eşliğinde hem yeni beceriler edinme hem de birlikte üretme, paylaşma ve sanata dair deneyim kazanma fırsatı bulacak. Detaylı bilgi ve kayıt için atolye.bursa.com.tr adresi ziyaret edilebilir.

Birbirinden zengin içerik
'Gösteri ve sahne sanatları' atölyeleri bale, modern ve jazz dans, Latin dansları, tango, sirtaki, zumba, oryantal dans, Flamenko, tiyatro, drama bölümlerinden oluşurken, ‘Müzik’ atölyelerinde keman, klasik gitar, elektro gitar, bas gitar, piyano, bateri, vokal, flüt, çello, bağlama, ritim, klarnet, ney, ud, kanun bölümleri bulunuyor. ‘Sanat’ atölyeleri ebru, katı, kaligrafi, origami, ‘minik hayaller’, ‘yaratıcı eller’, anne-çocuk sanat, baba-çocuk sanat, resimden oluşurken, ‘Edebiyat’ atölyelerinde ise yaratıcı yazarlık, diksiyon, çocuklar için resimli kitap yaratma, çocuk edebiyatı yazı atölyesi bölümleri bulunuyor. Sosyal bilimler atölyesinde ise çocuklar için felsefe bölümü yer alıyor.

BURSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ
BASIN YAYIN VE HALKLA İLİŞKİLER DAİRESİ BAŞKANLIĞI


Bursa,Bursa Belediyesi
belediye365.com
Haber Kaynak : İGFA

Alanya'da 719 Kilogram Atık İlaç Toplanarak Çevre Korundu

Eyüpsultan'da 2026'nın İlk Muhtarlar Toplantısı Yapıldı

Niğde Belediyesi'nde Toplu İş Sözleşmesi İmzalandı, En Düşük Maaş 44.460 TL Oldu

Mudanya'da 'Ben Ismarlıyorum' Uygulaması ile Dayanışma Hareketi Başladı

Eroğlu Mahallesi'ndeki Atık Su Sorunu, MARSU'nun Çalışmalarıyla Çözüldü

Bakan Göktaş, İBB'ye Bağlı Kreşte İstismar İddialarına İlişkin Aileyi Ziyaret Etti

Bakan Göktaş, İBB'ye bağlı çocuk merkezindeki iddiaları değerlendirdi

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı 2025'te 7.624 Denetim Gerçekleştirdi

Adalet Bakanı Tunç, Doha Hukuk Forumu'na Katıldı ve Katar'da İkili Görüşmeler Gerçekleştirdi

Doğal Gaz Tüketim Desteğinde 2026 Ocak Ödemesi Açıklandı

Bursa'nın Balkan Şehirleri Ağı'na üyeliği kesinleşti

Bandırma'da Hacıyusuf Mahallesi'nde Ada İçi Düzenlemesi Onaylandı

Bandırma'da 100. Yıl Mahallesi'nde Ada İçi Düzenlemesi Onaylandı

Sanatçı Onay Şahin, Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık'ı Ziyaret Etti

Bandırma'da Çınarlı Mahallesi'nde Ada İçi Düzenlemesi Onaylandı