Kütahya'da Üniversite-Belediye İş Birliği Görüşmeleri Gerçekleşti

Kütahya

Dumlupınar Üniversitesi heyeti, Kütahya Belediye Başkanı Eyüp Kahveci'yi ziyaret ederek akademik bilgi birikiminin yerel hizmetlere katkısı ve ortak projeler üzerine görüş alışverişinde bulundu.

Kütahya Belediye Başkanı Eyüp Kahveci, Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Rektörü Prof. Dr. Süleyman Kızıltoprak, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa Arif Özgür, Genel Sekreter Yusuf Çetin, Genel Sekreter Yardımcısı Murat Tekeli ve Kurumsal İletişim Koordinatörü Öğr. Gör. Mustafa Çağrı Demir’i makamında ağırladı.

İş Birliği ve Ortak Projeler Görüşüldü

Gerçekleşen görüşmede, DPÜ ile Kütahya Belediyesi arasındaki iş birliğinin güçlendirilmesine yönelik konular ele alındı. Akademik bilgi birikiminin yerel yönetim hizmetlerine katkısı ve Kütahya'nın sosyal, kültürel ve bilimsel gelişimine yönelik ortak projeler üzerine fikir alışverişinde bulunuldu.

Üniversitenin Şehir İçin Değeri Vurgulandı

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Eyüp Kahveci, Dumlupınar Üniversitesi'nin şehir için önemli bir değer olduğunu vurguladı. Kahveci, üniversiteler ve akademisyenlerle iş birliğinin şehrin geleceği açısından büyük önem taşıdığını ifade etti. Ortak akıl ve iş birliğiyle hayata geçirilecek projelerin Kütahya'ya değerli katkılar sağlayacağını belirtti.

Karşılıklı İş Birliği İsteği

DPÜ Rektörü Prof. Dr. Süleyman Kızıltoprak ve beraberindeki heyet, misafirperverlik için Belediye Başkanı Eyüp Kahveci'ye teşekkür ederek, şehrin gelişimine katkı sunacak iş birliklerine açık olduklarını dile getirdi.

Ziyaret, karşılıklı iyi dilek temennileri ve hatıra fotoğrafı çekimiyle sona erdi.


Kütahya,Kütahya Belediyesi
belediye365.com
Haber Kaynak : İGFA

İstanbul Beylikdüzü’nde empati ve farkındalık dolu etkinlik

Kocaeli'ye ressamların değil, Büyükşehir’in eli değdi!

Manavgat Belediye Başkan Vekili Çiçek, Cemevi'ni Ziyaret Etti

Manavgat Bakkallar Odası'nda Yeniden Seçilen Başkan ve Yönetim Kurulu Tebrik Edildi

Çorlu Belediye Başkanı Sarıkurt, Çorluspor 1947 için Dayanışma Gecesi'ne Davet Etti

Bursa Nilüfer'de Başkan Özdemir'den 'tarıma sahip çıkın' çağrısı

Çorlu'da Planlanan Besi Çiftliği Projesine Karşı Belediye Başkanı'ndan Çağrı

Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, EGF Ödülünü Aldı

Meram Belediyesi 13 Yeni Araçla Temizlik Filosunu Güçlendirdi

DEM Partili Çiftyürek, İpekyolu Belediyesi'ni Ziyaret Etti

21 ilde organize suça 96 gözaltı!

Mardin'de Anaokulu Öğrencilerine Polislik Mesleği ve Güvenlik Eğitimi

Jandarma, Öğrencilere Trafik Güvenliği Eğitimi Verdi

Kars'ta Tarihi Katerina Köşkü Bölgesinde Jandarma Ekipleri Görevde

Kocasinan Belediyesi'nden 'Sevgi Puanlı' Sosyal Market Uygulaması