Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Gürkan, TÜSEKON programına katıldı

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Gürkan, TÜSEKON programına katıldı

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Gürkan, TÜSEKON programına katıldı

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Türkiye Sürücü Kursları ve Eğitimcileri Konfederasyonu tarafından gerçekleştirilen programa katılarak, sürücü kursları ve eğitimcilerle bir araya geldi.

MALATYA (İGFA)- Türkiye Sürücü Kursları ve Eğitimciler Konfederasyonu tarafından Doğu Anadolu Bölgesinde yer alan 14 ilden gelen katılımcıların yer aldığı toplantı Malatya’da gerçekleştirildi. Malatya’da gerçekleştirilen toplantıda katılımcılarla bir araya gelen Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Malatya’da yer alan sürücü kursları ve öğrenciler için modern ve çağdaş anlamda eğitim parkurlarının oluşturulması için çalışma başlatacaklarını söyledi.

Malatya’da gerçekleştirilen toplantının açılış konuşmalarını yapan Sürücü Kursları ve Eğitimcileri Konfederasyonu (TÜSEKON) Genel Başkanı İsmail Yılmaz, "Malatya’ya önceki dönemlerde geldim. Şu anda Sayın Büyükşehir Belediye Başkanımızın da çalışmalarını gördüm hakikaten güzel hizmetler yapılmış. Toplantımızı Malatya’da yapıyoruz. Şu anda Türkiye’de 4 bin 100 sürücü kursumuz var. İstanbul bölgesiyle birlikte 8 federasyon olmak üzere bir yapımız var. Malatya’da toplamda 42 sürücü kursumuz var ve bunlardan 38’i merkez ilçelerimizde yer alıyor. Biz Sayın Başkanımızdan eğitimlerimiz için alt yapısına katkısı olacak tarzda, vatandaşlarımıza hizmet edeceğimiz tarzda projelerimize destek verilmesini istiyoruz. Yapılabilecek hizmetlerde Sayın Büyükşehir Belediye Başkanımızın katkılarının olacağına inanıyoruz" dedi.


Haber Kaynak : İGFA

Muğla ve Bastia arasında kültür anlaşması

Malatya'da ilkokul öğrencileri atık yağlardan sabun üretti

Beko’ya Avrupa’da 125 milyon Euro finansman katkısı

Mekanik sistemlerde depremde hayat kurtarıyor

Ticaret'ten 4 aylık denetim bilançosu: 1 milyar 25 milyon TL ceza!

Göz alerjileri neden olur? Nelere dikkat edilmeli?

'Yarısı Bizden'de merak edilen sorular ve yanıtları

İzmir Karşıyaka'da Amasyalılar rüzgarı esti

Prof. Dr. Engin Ataç'ın hayatı kitap oldu

Bakırköy'e 'Kent Lokantası' geliyor

4 ilde 6 organize örgüte 43 tutuklama!

'Hüzün' sergisi ile insan ruhunun derinliklerine inildi

Bornova Arnavutları Derneği’nde hukuksuzluklara karşı dayanışma mesajı

Zafer Partisi'nden Bilecik'te Başkan Subaşı'ya sert sözler

Çimsa, ilk çeyrekte cirosunu yüzde 21 artırdı