GÜNDEM

GÜNDEM Haberleri

Maltepe'de 19 Mayıs coşkusu

Maltepe

Maltepe'de 19 Mayıs coşkusu

İBB, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nın 104’üncü yılını, Maltepe’de, yüzbinlerce gencin katıldığı etkinliklerle kutladı.

İSTANBUL (İGFA) - İBB Başkanı ve Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı Yardımcısı adayı Ekrem İmamoğlu da gençlerin 19 Mayıs coşkusuna, onlarla bir araya gelerek ortak oldu. Gençlerin “Ceketini çıkar” tezahüratı eşliğinde konuşan İmamoğlu, “Gençlerin özgürlüğünü ve umudunu elinden almaya kalkanların vakti doldu.

Gençler, artık düşledikleri gibi bir hayatı burada, kendi vatanlarında, İstanbul'da kendi elleriyle kuracaklar. Kara bulutlar dağılacak ve gençlik kazanacak. Çünkü sevgili gençler, yılgınlık değil, her zaman umut kazanır. Umut sizsiniz. Şikayet edenler değil, her zaman cesaret edenler kazanır. Yola koyulanlar kazanır, durup bekleyenler değil. Bir avuç insan değil, gençler kazanır, millet kazanır. Yaşasın Cumhuriyet, yaşasın Mustafa Kemal Atatürk” dedi.


Haber Kaynak : İGFA

Anahtar Kelimeler: maltepe'de 19 mayıs coşkusu

TÜBİTAK SAGE'nin 'GÖKHAN'ı görücüye çıktı

SSB, Orta Sınıf İKA'da sözleşmeyi güncelledi

Antalya-Alanya Otoyolu’nun temeli atıldı... Turizmin başkentine dev yatırım

Ahmet Özer'den o iddialara madde madde yalanlama: Hukuk tecelli edecektir

Erdoğan'dan Rusya-Ukrayna müzakereleri için İstanbul mesajı

Bursa Nilüfer Kent Tiyatrosu'nda yaz sezonu

İstanbul Büyükşehir'den çocuklara yaz tatilinde eğlenceli kamp

Bakan Bolat, IDEF'te Türkiye’nin savunma sanayi gücüne ortak oldu

2025’in ilk yarısında otomotivde yükseliş

Yeni yasa temiz enerjiyi hızlandıracak

Çağla ve Doğu’dan 40 yıllık şarkıya düet

6 yeni film vizyonda!

Sakarya ve Bilecik’teki yangınlara İBB seferberliği

Dikkat! USB portları tatilciler için tuzak olabilir.

Yeşilay uluslararası karikatürleri ödüllendirdi