Manisa Salihli’nin ulaşım güvenliği artacak

Manisa Salihli’nin ulaşım güvenliği artacak

Manisa Salihli’nin ulaşım güvenliği artacak

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ile Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda arasında ikinci bir köprü yapımı için protokol imzalandı. Poyrazdamları Mahallesi’ne yapılacak olan köprü yaklaşık 25 mahalleyi Salihli ilçe merkezine ve Gördes ilçesine bağlamasının yanında, Akhisar-Gölmarmara-Ankara karayoluna da ulaşımı güvenli hale getirecek.

MANİSA (İGFA)- Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi Mart ayı Toplantısı’nda Manisa Büyükşehir Belediyesi ile Salihli Belediyesi arasında ikinci bir köprü yapımı için protokol imzalandı. Protokole imzalar Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ve Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda tarafından atıldı. Yapılan protokol kapsamında 30 kilometrelik Eldelek, Poyrazdamları, Poyraz, Hacıhıdır, Gördes ilçesi güzergahındaki tarımsal sulamada kullanılan sulama kanalının kesiştiği noktaya Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Salihli Belediyesi ortaklığıyla yapılacak olan köprü ile 25 mahalle ve bağlısını Salihli ilçe merkezine ve Gördes ilçesine bağlamasıyla birlikte aynı zamanda da Akhisar-Gölmarmara-Ankara karayoluna da ulaşımı daha güvenli bir şekilde sağlayacak.

Protokol imza töreni sonrasında Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, yapılacak köprüyle ilgili olarak verdiği bilgilerde, “Yapımını sağ olsun Büyükşehir Belediye Başkanımızla ortak yapma kararı aldık. Onun protokolünü imzaladık. Değerli başkanımıza hem Salihli’yi Gördes’e bağlayacak olan Poyrazdamları yolu üzerindeki eskiyen köprünün yanına bir köprü yapmayı protokole bağladık. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e çok teşekkür ediyoruz. Salihli’mize hayırlı olsun diyoruz” dedi. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün de yapılan protokolün Salihli ilçesine hayırlı olması temennisinde bulundu.
 


Haber Kaynak : İGFA

İstanbul Festivali gençlere yeni alanlar açıyor

Harbiye ağustosta da coşku dolu

Togg’da kiralar gibi T10X sahibi olma fırsatı

Bugün hava durumu nasıl olacak? Yağmur, rüzgar...

Başakşehir'de kediye şiddet olayının şüphelisi gözaltında!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, gençlere seslendi: Büyük ve güçlü Türkiye'ye az kaldı

İstanbul-Halep uçuşları yeniden başladı

Düzce'de zincirleme trafik kazası

İstanbul'da üçlü işbirliği zirvesi başladı

Kronik ağrıya meydan okuyun! Fibromiyalji çocuklarda da sık görülüyor!

MEB ve JENDER’den mesleki eğitimde iş birliği

Mehmet Efe’nin hayali gerçek oldu: Protezle ilk maçını oynadı

Sinemaseverler için Cuma vizyonu: Vizyonda neler var?

Gülşah Alakuş, BNP Paribas Cardif Türkiye’nin yeni İnsan Kaynakları lideri oldu

İstanbul Bakırköy'de Yaz Spor Okulu’nun üçüncü dönemi başladı