GÜNDEM

GÜNDEM Haberleri

Manisa'da Hal denetimleri sürüyor

Manisa

Manisa'da Hal denetimleri sürüyor

Manisa Büyükşehir Belediyesi Kaynak Geliştirme ve İştirakler Daire Başkanlığı'na bağlı hal zabıta ekipleri, Turgutlu ve Salihli’de yaş sebze-meyve taşımacılığı yapan araçlara yönelik denetim gerçekleştirdi.

MANİSA (İGFA) -  Manisa genelinde şehre kaçak sebze ve meyve girişini önlemek amacıyla çalışmalarını sürdüren Manisa Büyükşehir Belediyesi Hal Denetim ekipleri, denetimlerine ara vermeden devam ediyor.

Bu kapsamda Kaynak Geliştirme ve İştirakler Daire Başkanlığı'na bağlı hal zabıta ekipleri, Turgutlu’da Akçapınar mevki Ankara-İzmir yolu güzergâhında ve Salihli ilçesinde hal girişinde yaş sebze-meyve taşımacılığı yapan araçlara yönelik barkod ve fatura denetimi gerçekleştirdi. 

Yapılan denetimlerde ürünün cinsi, miktarı ve nereye gideceği konusunda kontroller yapılırken Manisa Büyükşehir Belediyesi Kaynak Geliştirme ve İştirakler Daire Başkanı Ersoy Vitaş, üretici ve tüketicilerin korunması ve ilçeye kaçak sebze-meyve girişinin önlenmesi amacıyla denetimlerin devam edeceği belirtti.


Haber Kaynak : İGFA

Anahtar Kelimeler: manisa'da hal denetimleri sürüyor

Tarlaya 100 TL ve özür notu bıraktı!

Bu Cuma vizyonda yer alacak filmler belli oldu

Güneş yanığına dikkat!

105 yeni mobil göç aracı hizmette

İstanbul açık havada sporun adresi oldu

Sarıyer Kilyos atık su tünelleri kazı çalışmaları başladı

Türk savunma sanayi gücünü sergileyecek

TÜR SAY etkinliğiyle biyoçeşitlilik haritası çıkarıldı

Bursalı sanatseverler 9. Çalı Köy Filmleri Festivali’nde buluşacak  

Orta Koridor'da tarihi sefer

İnşaat malzemesi sanayi ihracatı Mayıs 2025’te 2,84 milyar dolara yükseldi

ESA Lojistik, güvenli hizmetini tescilledi

İşverenler bu habere dikkat! Klima bakımı yasal bir zorunluluk

Ümraniye-Ataşehir-Göztepe Metro Hattı’nda açılış 2026’da

Yaz sıcağında kedi ve köpek sağlığı için karışık besleme önerisi