Mardin'de başarılı tiyatroculara Vali Demirtaş'tan övgü

Mardin

Mardin'de başarılı tiyatroculara Vali Demirtaş'tan övgü

Mardin Valisi Mahmut Demirtaş, Gençler Arası Kültür ve Sanat Yarışmasında tiyatro kategorisinde Türkiye Birincisi olan gençleri kabul etti.

Şehmus EDİS (MARDİN İGFA)
Gençlik ve Spor Bakanlığı'nca ses, şiir okuma, tiyatro ve bilgi yarışması kategorilerinde gerçekleştirilen Gençler Arası Kültür ve Sanat Yarışması finalleri Ankara’da düzenlendi.

Tiyatro, münazara ve bilgi yarışması kategorilerden bölge birincileri olarak Mardin’den katılan lise ve üniversiteli gençler, 7 bölgedeki yarışmacılar arasında tiyatro kategorisinde Türkiye birincisi olmayı başardı.

Vali Mahmut Demirtaş, yarışmadan birincilikle Mardin’e dönen gençleri kabul ederek elde ettikleri başarılardan dolayı tek tek kutladı.

Kendisini ziyaret eden Türkiye birincisi gençleri tebrik eden Vali Demirtaş, Valilik ve Büyükşehir Belediyesi olarak her zaman gençlerin yanında olduklarını belirtti.

Büyüme ve kalkınmanın geleceğin teminatı olan gençlerle olacağını söyleyen Vali Demirtaş, “Gençler bizim geleceğimizdir. Geleceğimizi teslime edeceğimiz donanımlı gençlerin yetişmesi için eğitim, spor ve kültür başta olmak üzere her alanda gençlerimizin yanındayız. Onların birinci olarak yaşadıkları mutluluğu görünce biz daha da mutlu olduk. Her birini ayrı ayrı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum.” dedi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Beytullah Birlik ve gençlerde kendilerine verilen desteklerden dolayı Vali Demirtaş’a teşekkür ettiler.

Ziyarette gençlere; Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Beytullah Birlik, öğretmenleri ve ilgili şube müdürleri eşlik etti.
 


Haber Kaynak : İGFA

Türk Ticaret Bankası ihracatçılar için yeniden sahada

Külliye'den ilk 5G uygulaması hayata geçti

Sağlık turizminde kayıt dışılık alarmı! Kayıt dışılık 1,6 milyar dolara ulaştı

Yeneroğlu: Cezaevi politikaları 'doldur-boşalt' döngüsünden kurtulmalı

Trafik güvenliği için kültür ve teknoloji şart

Yeşilay Münazara Turnuvasında Bursa rüzgârı!

23 yılda 430 yeni tünel!

Engelsiz Film Festivali'nde 13 ülkeden 15 film yarışacak

“Sağlıklı Bir Fikrim Var” Projesi'ne başvurular açıldı

Vodafone Vakfı’ndan gençlere yapay zekâ hamlesi

KAGİDER'den kadın girişimcilere güçlü destek

İstanbul Beylikdüzü baharı Hıdırellez ile karşıladı

İstanbul'da Kocaeli Şehir Tiyatroları rüzgârı esti

Bahar Aksu için Şişli’de öfkeli eylem!

TÜMGİŞ'ten Mersin çıkarması