Marmara'da gece feribot yolcularına özel kampanya

Marmara

Marmara'da gece feribot yolcularına özel kampanya

Marmara Denizi'nin iki yakası arasında kesintisiz ulaşım sağlayan Negmar Narlı Feribot, gece saatlerinde seyahat eden yolcular için özel bir kampanya başlattı. Eskihisar-Yalova hattında geçerli olan kampanya ile otomobil geçiş ücreti 290 TL'ye düşürüldü.

İSTANBUL (İGFA) - Gebze- Eskihisar ile Yalova-Tavşanlı arasında feribot seferleri düzenleyen Negmar Narlı Feribot, gece saatlerinde yolculuk yapacak vatandaşlar için avantajlı bir kampanya dönemi başlattı.

 

7/24 kesintisiz hizmet anlayışıyla çalışan firma, "Erken kalkan yol alır" sloganıyla duyurduğu kampanyada, gece geçişlerinde önemli bir indirim sunuyor.

Kampanya kapsamında, akşam 22:00 ile sabah 10:00 saatleri arasında gerçekleştirilecek otomobil geçişlerinde yolcular, 290 TL'lik özel fiyattan yararlanabilecek.


Haber Kaynak : İGFA

İstanbul Bakırköy Belediyesi'nden devlet okullarına su arıtma desteği

Temiz Beylikdüzü için belediye gönüllülerle el ele

TOFAŞ’ın ligdeki rakibi Bahçeşehir Koleji

Kayseri'de 1 Mayıs Coşkusu: İşçiler Taleplerini Meydanda Dile Getirdi

İstanbul Valiliği'nden 1 Mayıs bilançosu! 384 gözaltı!

Anne bebek bağı bebeğin dünyasını şekillendiriyor

Süper Loto’nun süper ikramiyesi rekor kırıyor!

Sağlıklı uzun yaşam için bilimsel çözümler

Burak Deniz'in yeni reklam filmi nefesleri kesecek

ARNİAD’da yeni döneme güçlü başlangıç

2025 Kurban Hizmetleri Tebliği yayımlandı

Bakırköylü miniklere sağlık taraması

İstanbul Ataşehir'de Bölgesel İstihdam Ofisi açıldı

Harbiye Açık Hava'da yeni sezon başlıyor

Bursa’da Martı TAG gerilimi!