MEB Yardımcılığına Osman Sezgin atandı

MEB Yardımcılığına Osman Sezgin atandı

MEB Yardımcılığına Osman Sezgin atandı

Milli Eğitim Bakan Yardımcılığı görevine Osman Sezgin atandı

ANKARA (İGFA) - Resmi Gazete'de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla yayımlanan atama kararına göre, Milli Eğitim Bakan Yardımcılığına Osman Sezgin getirildi.D

DOÇ. DR. OSMAN SEZGİN KİMDİR?

1959 yılında dünyaya gelen Osman Sezgin, babası devlet memuru olduğu için ilkokul, ortaokul ve liseyi farklı şehirlerde tamamlamıştır. Lisans ve yüksek lisans eğitimini Marmara Üniversitesi'nde, doktora eğitimini ise İstanbul Üniversitesi'nde tamamlayan Osman Sezgin, Marmara Üniversitesi Rektörlüğü Fen-Edebiyat Fakültesi Eğitim Bilimleri Bölümü derslerini organize etmek üzere görevlendirilmiştir. Sezgin, ayrıca Marmara Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi Eğitim Bilimleri Koordinatörlüğü yapmıştır.

TRT 1'de yayınlanan sabah gençlik programına uzman konuşmacı olarak katılan Osman Sezgin, 2020 yılından beri her hafta Pazar günleri TRT Radyo 1'de Kutlu Yuva Mutlu İnsan programını yürütmektedir.

Pek çok Milli Eğitim Şurasına katılan Sezgin, 19. ve son yapılan 20. Millî Eğitim Şuralarına özel davetli olarak katılmıştır. Çeşitli bilimsel projeler yürütmüş ve birçok yüksek lisans ve doktora tezi yönetmiştir.

Türkiye ve Avrupa'da sayısız seminerler veren Osman Sezgin, Avrupa'da pek çok ülkede 6 sene boyunca eğitim kurumlarında araştırmalar yapmış ve konferanslar vermiştir. Yurtiçi ve yurtdışında pek çok eğitim kurumuna danışmanlık yapmıştır.

1995 yılından bu yana Türk Gençlik Vakfı Başkanlığı ve 2000 yılında kurduğu Kalem Vakfı Başkanlığı görevlerine devam eden Sezgin, evli ve üç çocuk babasıdır.


Haber Kaynak : İGFA

Seks bağımlılığı, tedavi edilmesi gereken ciddi sorun

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 15 Temmuz, milletin şanlı destanıdır

İstanbul'da başlamadığı iddia edilen projede yüzde 14 ilerleme var

Üsküdar Üniversitesi, ilk hekimlerini gururla uğurladı

MİT’ten FETÖ’nün finans ağına operasyon! HAKMAR ve TATBAK’a kayyum atandı

64 ilde FETÖ'ye 306 gözaltı!

İşte 2025'in ABD'de okuyan en başarılı 25 Türk öğrencisi

TÜMKİAD Edirne Başkanı Oğuz Kurum'dan Ankara temasları

İSO’nun ikinci 500 listesinde Salihli’den 6 firma yer aldı

15 Temmuz treni 90 bin kilometre yol kat edecek

Moskova’da 'Rusların Gözünden 15 Temmuz' programı

15 Temmuz şehitleri “253 Portre” ile anıldı

İstanbul Valiliği: Bayrampaşa’daki olayın Kürtçe müzikle ilgisi yok

Milletin yazdığı diriliş destanı 9. yılında

DMM: Bayrampaşa’daki iddialar gerçeği yansıtmıyor