'Memleket' adaylık sürecini başlattı!

'Memleket' adaylık sürecini başlattı!

"Nerede kalmıştık" diyerek ilk sinyali veren 2018 seçimlerinde CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı olan Muharrem İnce, kurucusu olduğu Memleket Partisi'nde "adaylık sürecinin" başladığını duyurdu.

ANKARA (İGFA) - Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce bu sabah "Nerede kalmıştık" diyerek yeniden cumhurbaşkanı adaylığına dönük ilk mesajını vermişti.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in, Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş'a 'isyan' çağrısında bulunması sonrasında Memleket Partisi'nin sosyal medya hesabından yeni bir paylaşım daha yapıldı.

Cumhurbaşkanı adayını belirleme ile sürecinin başlatıldığını duyuran Memleket Partisi, paylaşımında, "Partimiz tüzüğünün 66. Maddesine göre “Cumhurbaşkanı adaylığı” partimize kayıtlı tüm üyelerimizin katılımıyla ve ön seçimle belirlenmekte olup, aday olmak isteyenlerin tüzüğe uygun şekilde Genel Sekreterliğe müracaat etmeleri gerekmektedir. Sürecin başladığını bilgilerinize sunarız" ifadelerine yer verildi.

https://twitter.com/MemleketimParti/status/1631622222430236675

Hatırlanacağı gibi, 2018 seçimlerinde CHP'nin Cumhurbaşkanı olan ve daha sonra partiden ayrılarak Memleket Partisi'ni kuran Muharrem İnce, aday olmanın sinyalini "Nerede kalmıştık? Bu böyle yarım kalmayacak demiştik, kalmayacak" paylaşımıyla vermişti.


Haber Kaynak : İGFA

Temiz Beylikdüzü için belediye gönüllülerle el ele

TOFAŞ’ın ligdeki rakibi Bahçeşehir Koleji

Kayseri'de 1 Mayıs Coşkusu: İşçiler Taleplerini Meydanda Dile Getirdi

İstanbul Valiliği'nden 1 Mayıs bilançosu! 384 gözaltı!

Anne bebek bağı bebeğin dünyasını şekillendiriyor

Süper Loto’nun süper ikramiyesi rekor kırıyor!

Sağlıklı uzun yaşam için bilimsel çözümler

Burak Deniz'in yeni reklam filmi nefesleri kesecek

ARNİAD’da yeni döneme güçlü başlangıç

2025 Kurban Hizmetleri Tebliği yayımlandı

Bakırköylü miniklere sağlık taraması

İstanbul Ataşehir'de Bölgesel İstihdam Ofisi açıldı

Harbiye Açık Hava'da yeni sezon başlıyor

Bursa’da Martı TAG gerilimi!

Arıkan: Deprem vergileri nereye gitti?