Milli gözcü TOGAN'ın ilk teslimatı tamam

Milli gözcü TOGAN

Milli gözcü TOGAN'ın ilk teslimatı tamam

Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanı İsmail Demir, milli gözcü İHA TOGAN'ın ilk teslimatının gerçekleştirildiğini duyurdu.

ANKARA (İGFA) -  Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanı İsmail Demir sosyal medya hesabından, TOGAN'ın ilk teslimatlarına ilişkin bilgiyi paylaştı.

Milli mühendislik çözümlerini güvenlik güçlerinin hizmetine sunmaya devam ettiklerini vurgulayan Demir, "Keşif, gözetleme ve istihbarat amaçlı geliştirdiğimiz döner kanatlı milli gözcü İHA'mız TOGAN'ın ilk teslimatlarını gerçekleştirdik. Hayırlı olsun." ifadelerini kullandı.

https://twitter.com/IsmailDemirSSB/status/1556203161471385600

Taktik seviye keşif, gözetleme ve istihbarat görevlerinde kullanmak üzere tasarlanan TOGAN, özgün uçuş kontrol sistemi ve görev planlama yazılımına sahip bulunuyor. Otonom şekilde havada görev değişimi ve devri yapabilen TOGAN, operatörlere kesintisiz ve uzun süreli gözetleme kabiliyeti sağlıyor.

Tek bir TOGAN platformu, 10 kilometre menzilde 45 dakika boyunca görev yapabiliyor.

TOGAN, "30x optik zoom" seviyeli gündüz ve kızılötesi görüntü sistemleriyle gece ve gündüz efektif operasyon imkanı sunuyor. Platform, özgün otopilot ve bilgisayarlı görü yazılımları sayesinde otonom olarak hareketli hedef takibi yapabiliyor.


Haber Kaynak : İGFA

Anahtar Kelimeler: milli gözcü togan'ın ilk teslimatı tamam

'Yarısı Bizden'de merak edilen sorular ve yanıtları

İzmir Karşıyaka'da Amasyalılar rüzgarı esti

Prof. Dr. Engin Ataç'ın hayatı kitap oldu

Bakırköy'e 'Kent Lokantası' geliyor

4 ilde 6 organize örgüte 43 tutuklama!

'Hüzün' sergisi ile insan ruhunun derinliklerine inildi

Bornova Arnavutları Derneği’nde hukuksuzluklara karşı dayanışma mesajı

Zafer Partisi'nden Bilecik'te Başkan Subaşı'ya sert sözler

Çimsa, ilk çeyrekte cirosunu yüzde 21 artırdı

Göçmenler düşük yoğunluklu aile hekimliklerine kaydırılıyor!

Bilecik'te takla atan otomobilde 1 kişi yaralandı

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kentsel dönüşüm hayat memat meselesi!

Zafer Partisi'nin paylaşımına re'sen soruşturma başlatıldı! Partiden 'disiplin' açıklaması!

Düzce'de trafik kazası: 1 yaralı

Özgür Özel'den saldırı sonrası ilk mesaj: Fırtınadan sağ salim geçeceğiz