GÜNDEM

GÜNDEM Haberleri

MKE'nin yerli KANS'ına fuar ilgisi

MKE

MKE'nin yerli KANS'ına fuar ilgisi

Makine ve Kimya Endüstrisi (MKE), ilk yivli av tüfeği KANS’ı İstanbul Prohunt Fuarı’nda tanıttı. Tüfek, yoğun ilgiyle karşılandı ve yakında satışa sunulacak.

İSTANBUL (İGFA) - Makine ve Kimya Endüstrisi AŞ (MKE), 12. İstanbul Prohunt Avcılık, Silah ve Doğa Sporları Fuarı’nda yerli ve milli imkânlarla geliştirdiği ilk yivli av tüfeği KANS’ı tanıttı.

Osmanlı Türkçesinde “avcı” anlamına gelen KANS, 31 Mayıs 2025 tarihinde tamamlanan fuarda av ve doğa sporu tutkunlarından büyük ilgi gördü.

İstanbul Fuar Merkezi’nde düzenlenen etkinlikte sergilenen KANS, .308 kalibre mühimmat kullanıyor ve 800 metre etkili menzile sahip. Soğuk dövme teknolojisiyle üretilen namlusuyla dayanıklılık ve hassasiyet sunan tüfek, estetik tasarımı ve teknolojik üstünlükleriyle dikkat çekti.

MKE, fuarda KANS’ın tanıtımını başarıyla gerçekleştirirken, tüfeğin çok yakında satışa sunulacağını duyurdu.

Sosyal medya paylaşımda bulunan MKE; “Yivli av tüfeğimiz #KANS’ın tanıtımını gerçekleştirdiğimiz #Prohunt Fuarı’nı tamamladık. Tüfeğimize ilgi gösteren tüm av ve doğa sporu sevenlere teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı.


Haber Kaynak : İGFA

Anahtar Kelimeler: mke'nin yerli kans'ına fuar ilgisi

İbrahim Bodur Sosyal Girişimcilik Programı'nda kazananlar belli oldu

Ankara ve İstanbul'dan Şam uçuşları başlıyor... İlk sefer 16 Haziran'da

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan teşkilatına mesaj: 'Türkiye Yüzyılı' hedefi demokrasi ve kardeşlik

Bursa İl Jandarma'dan bayramlık yoğun trafiği denetimi

İzmir 'iklim nötr' hedeflerini dünyaya tanıttı

Sinemalarda bugün vizyona girenler...

Ticaret'ten ilk 5 ayda rekor denetim... Bayram öncesi 14,2 milyon ürün denetlendi

Tiyatro Kooperatifi’nden yaz dayanışması... Bu yaz sahneler kapanmayacak

Bayramda güvenli sürüş için uzman uyarıları... "Monoton Sürüş" tehlikesine dikkat!

İstanbul Bakırköy'de bayramlık tıraş etti

81 ilde 'çevrene iyi bak' mesajı yankılandı

Saraçhane'de geleneksel bayramlaşma

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan bayram mesajı: Dayanışma ile geleceği kucaklayacağız

Papara açıkladı: Şüpheli hesaplara geçici bloke!

TSK'ya yerli ve milli güç... Yeni silah sistemleri envanterde