GÜNDEM

GÜNDEM Haberleri

Muğla Büyükşehir ilk 5'te

Muğla Büyükşehir ilk 5

Muğla Büyükşehir ilk 5'te

Muğla Büyükşehir Belediyesi Kamu Teknoloji Platformu’nun sosyal belediyecilikte ilk 100 günde en iyi çıkış yapan belediyeler performans raporu listesinde ilk 5'te yer aldı.

MUĞLA (İGFA) - 31 Mart Yerel seçimlerinden sonra CHP yönetimindeki belediyelerin ilk 100 günlük sosyal belediyecilik performansının değerlendirildiği Kamu Teknoloji Platformu raporunda Muğla Büyükşehir Belediyesi vatandaşların yaşam kalitesini arttırdığı projeleri ile ilk 5’de yer aldı.

2013 yılında kamu kurumlarının hizmetlerini ileriye taşımak, yenilikleri takip ederek, teknoloji entegrasyonları başta olmak üzere etkinlikler ve eğitimler gerçekleştirmek üzere kurulan Kamu Teknoloji Platformu belediyelerin ilk 100 günlük sosyal belediyecilik performansını değerlendirdiği raporunda kadın, çocuk, genç, engelli, emekli, yaşlı,  sokak hayvanları ve diğer sosyal çalışmaları kategorize ederek raporladı.

Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile beşinciliği paylaştığı Kamu Teknoloji Platformu raporunda birinciliği Antalya, ikinciliği Ankara, üçüncülüğü Mersin, dördüncülüğü de İzmir Büyükşehir Belediyesi aldı.

MUĞLA’DA 100 GÜNDE ÖĞRENCİLER, KADINLAR VE EMEKLİLER İÇİN ÖNEMLİ HİZMETLER BAŞLATILDI

31 Mart Yerel seçimlerinde Muğla Büyükşehir Belediye Başkanlığı’na seçilen Ahmet Aras ile birlikte ilk 100 günde birçok projeyi hayata geçiren Büyükşehir Belediyesi performansı ile Kamu Teknoloji Platformu’nun sosyal belediyecilikte en iyi çıkış yapan belediyeler listesinde ilk 5’de yer aldı.

Büyükşehir Belediyesi’nin üniversite öğrencilerine ulaşımı 1 TL yapması, 60 yaş üstü vatandaşlar ve öğretmenlere ulaşım indirimi, sosyal yardım alan vatandaşlara yüzde 110 zam, emeklilere destek paketi, deniz otobüsü seferleri, sokak hayvanları için gezici acil müdahale aracı gibi hizmetleri hemen hayata geçirildi.Türkiye’nin gündeminden hiç düşmeyen kadına şiddete karşı da hemen devreye giren Muğla Büyükşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Daire Başkanlığı’nı kurarak Şiddete karşı tutum belgesi ve Avrupa Yerel Yaşamda Kadın-Erkek Eşitliği Şartı’nı imzaladı.


Haber Kaynak : İGFA

Anahtar Kelimeler: muğla büyükşehir ilk 5'te

Redington, Orta Doğu ve Afrika Bölgesindeki kuruluşlar için AWS üzerinden Couchbase’i hizmete sunuyor

İş insanı Yüksel Eroğlu'ndan OGC’ye ziyaret... Ağrılıların İstanbul’daki gücü konuşuldu

İstanbul İtfaiyesi’nden plaj güvenliği uyarısı!

Kapıkule ve İstanbul’da uyuşturucu operasyonu

İstanbul'da Recep Tayyip Erdoğan İHL Yurdu için protokol

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Terörsüz Türkiye için kararlı adımlar atıyoruz... Tarih yazmaya devam ediyoruz

Cumhurbaşkanı Erdoğan, MSÜ’de 6 yeni caminin açılışını yaptı

İstanbul'un bağışladığı konserveler yola çıktı

Türkiye'nin SARSILMAZ'ının yeni ürünleri IDEF 2025'te

Migren tedavisinde yeni yöntemler... Uzmanı açıkladı

İstanbul’un yerlisi Tram34'te üretim sürüyor... İlk teslimat 2026’da

Üniversitelinin müzik karnesi belli oldu! Her 10 gençten 9'u her gün müzik dinliyor!

İnşaat Malzemesi sanayisinde Haziran daralması: Endeksler geriledi

Elektrikli araçlarda sıfırdan ikinci ele geçiş hızlanıyor

Devrim niteliğinde bir yenilik... Üniversite tercihlerinde ücretsiz yapay zeka desteği!