Nevşehir'de Güzel Sanatlar Merkezi'nin Yeni Dönem Kurs Kayıtları Başladı

Nevşehir

Nevşehir Belediyesi Güzel Sanatlar Merkezi'nde, çocuk ve gençler için ücretsiz enstrüman, müzik bölümlerine hazırlık, halk oyunları ve resim kursları açılacak. Sınırlı kontenjan için kayıtlar 16 Ocak'ta başlıyor.

Nevşehir Belediyesi Güzel Sanatlar Merkezi'nde yeni dönem kurs kayıtları başladı. Çocuk ve gençlere yönelik ücretsiz olarak açılacak enstrüman, müzik bölümlerine hazırlık, halk oyunları, yağlı boya ve kara kalem kursları için başvurular alınmaya başlandı.

Genç Yetenekler İçin Çok Yönlü Fırsat

Nevşehir Belediyesi Kültür, Sanat ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren merkez, gençlerin müzikle buluşması ve yeteneklerini geliştirmesi amacıyla çeşitli branşlarda eğitim verecek. Enstrüman kursları kapsamında bağlama, gitar, ney, keman, yan flüt, ud, çello, bateri ve piyano dersleri yer alıyor.

Profesyonel Eğitim ve Özgüven Kazanımı

Profesyonel öğreticiler eşliğinde gerçekleştirilecek kurslar, çocuk ve gençlerin sanatsal yeteneklerini keşfetmeleri ve özgüven kazanmaları için önemli bir imkan sunacak. Dileyen tüm vatandaşlar ücretsiz olarak bu kurslara katılabilecek.

Sınırlı Kontenjan ve Online Kayıt

Sınırlı kontenjanla açılacak kurslara katılmak isteyenler, 16 - 25 Ocak 2026 tarihleri arasında Nevşehir Belediyesi web sitesinin Hızlı Menü bölümündeki 'Güzel Sanatlar Merkezi Kurs Başvuruları' sekmesinden online kayıt yaptırabilecek.

Kurslar Şubat'ta Başlıyor

Merkezde açılacak kursların 3 Şubat 2026 tarihinde başlaması planlanıyor. Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi'nin arkasında bulunan Güzel Sanatlar Merkezi'ne şahsen veya 0 384 213 50 33 numaralı telefondan da başvuru yapılabiliyor.

Geniş Yaş Aralığına Hitap Ediyor

Ücretsiz kurslara, branşlarına göre 15 - 65 yaş aralığındaki tüm Nevşehir halkı başvurabiliyor.


Nevşehir,Nevşehir Belediyesi
belediye365.com
Haber Kaynak : İGFA

Bursa'da Tanpınar'ın Edebi Rotasında Tarihsel Yolculuk

Denizli Büyükşehir Meclisi 2026'nın İlk Toplantısında Sosyal Destek Kararları Aldı

Bursa'da 652 bin öğrenci karne alarak yarıyıl tatiline girdi

Özgür Özel: “Emekli artık zam değil; sandık istiyor”

Erdoğan’dan sanal bahis açıklaması

Karatay'da Öğrenciler Karne Heyecanı Yaşadı

Bandırma Belediyesi Taşınmaz Satış İhalesi Duyurusu

Mudanya'da Güneş Enerji Santrali İmar Planları Onaylandı

Kepez'de Miraç Kandili'nde Lokma İkramı Yapıldı

Tokat'ta hukuk ve doğa kazandı

CHP Kemer Kadın Kolları Başkanı ve Akademisyen, Kemer Belediye Başkan Vekilini Ziyaret Etti

CHP'li Başkanlar Mersin'de buluştu

Kahta'da Kar Mücadelesi ve Ücretsiz Toplu Taşıma

Nevşehir'de Çocuklar İçin Ücretsiz Niloya Müzikali Düzenlenecek

Nevşehir'de Güzel Sanatlar Merkezi'nin Yeni Dönem Kurs Kayıtları Başladı