On binler Galata Köprüsü'ne yürüdü!

On binler Galata Köprüsü

On binler Galata Köprüsü'ne yürüdü!

İstanbul yeni yılın ilk sabahında anlamlı bir buluşmaya ev sahipliği yaptı. "Dün Ayasofya, Bugün Emevi, Yarın Aksa" yürüyüşü için Galata Köprüsü'nde on binlerce kişi İsrail soykırımına dur demek için bir araya geldi.

İSTANBUL (İGFA) - Milli İrade Platformunca, Filistin'deki katliamın durdurulması amacıyla yaklaşık 400 sivil toplum kuruluşunun iştirakiyle düzenlenen yürüyüşle İsrail zulmü lanetlendi, dünyaya Filistin'e destek mesajı verildi.

Bu arada Ayasofya-i Kebir Cami-i Şerifi ile Sultanahmet, Fatih, Süleymaniye ve Eminönü Yeni Camii başta olmak üzere camilerde sabah namazının kılınmasının ardından katılımcıların oluşturduğu kortejler, Gülhane, Sirkeci, Eminönü son olarak da Galata Köprüsü'ne ulaşmak üzere ellerindeki Türk ve Filistin bayraklarıyla sloganlar eşliğinde yürüyüşe başladı.

Yürüyüşte, "Dün Ayasofya, Bugün Emevi, Yarın Aksa, Bir Güneş Doğuyor" yazılı pankart da taşındı.

https://twitter.com/a_uraloglu/status/1874376948878885053

"GALATA'DAN YÜKSELEN SES, MAZLUM FİLİSTİN'İN ONURUDUR"

Öte yandan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu da, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Zulme karşı dimdik duran kardeşlere selam olmasını dileyerek, "Galata'dan yükselen ses, mazlum Filistin'in onurudur" mesajı verdi.

Ellerinde Türk ve Filistin Bayrakları olan vatandaşların Gazze'ye destek için kefiye taktıkları görüldü.


Haber Kaynak : İGFA

Anahtar Kelimeler: on binler galata köprüsü'ne yürüdü!

Yenikent-Şeker Kavşağı arası köprülü kavşak ve duble yol için ihale tarihi açıklandı

Kayseri'de Huzurevi Çatısında Yenileme Çalışması Başladı

Kahramanmaraş'ta Kadınlar Sanat Atölyelerinde Buluşuyor

Murat Dalkılıç'tan Boop Kuruçeşme'de unutulmaz gece... Sevgiliyle düet

Kahramanmaraş'ta Tarık Tufan, Oğuz Atay'ın Edebi Mirasını Anlattı

Ankara Büyükşehir Belediyesi Öğrencilere Trafikte Görünürlük Malzemesi Dağıtıyor

Ardahan'da Trafiği Rahatlatacak 100 Araçlık Açık Otopark Hizmete Açıldı

Türkiye'nin en kirli havası Keşan'da ölçüldü!

Tek Dünya Karadeniz Vakfı, Gana’da yetimhane yeniledi

Eskişehir'de Çocuklara Yerli Malı Haftası'nda Öğretici Atölye

Eskişehir'de Kadınlara Yönelik Ücretsiz Spor Eğitimleri Devam Ediyor

KADIN EMEĞİ İSTANBUL’DA BULUŞUYOR

İBB BAŞKANVEKİLİ NURİ ASLAN’DAN ÖNEMLİ MESAJLAR

İBB'NİN ÜCRETSİZ ALES VE DGS KURSLARI BAŞLIYOR

MARTILIGÖL İLE İLGİLİ AÇIKLAMA