'Pembe Pırlantalar' İstanbul Çerkezköy Belediyesi’nde sahnelendi

'Pembe Pırlantalar' İstanbul Çerkezköy Belediyesi’nde sahnelendi

İstanbul Çerkezköy Belediyesi Şubat ayı kültür sanat etkinlikleri kapsamında sahnelenen ‘Pembe Pırlantalar’ adlı tiyatro oyunu büyük ilgi gördü.

İSTANBUL (İGFA) - Çerkezköy Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nün Şubat ayı kültür sanat etkinlikleri devam ediyor. Etkinlikler kapsamında 9 Şubat Pazar günü saat 20.00’da, Atatürk Kültür Merkezi’nde ‘Pembe Pırlantalar’ adlı tiyatro oyunu sahnelendi. Belediye Başkanımız Vahap Akay’ın da izlediği oyuna Çerkezköylü sanatseverler büyük ilgi gösterdi. Billur Yazgan, Cansu Tosun, Ceyhun Fersoy, Lemi Filozof ve Sinan Çalışkanoğlu’nun rol aldığı ‘Pembe Pırlantalar’ seyircisinden büyük beğeni topladı.

POLİSİYE TADINDA BİR KOMEDİ

Michael Pertwee’nin yazdığı ve Gencay Gürün’ün çevirmenliğini yaptığı oyun iki perde olarak sahnelendi. Oyunda biri kendi halinde yaşayan ve kadınlarla ilişkilerinde oldukça acemi, diğeri ise çapkın, yaşamayı ve parayı seven iki kuyumcu ortağın bir gecede gelişen ilişkileri anlatıldı. Çapkın ortağın, arkadaşının evini, arabasını ve hatta ismini de kullanarak yaşadığı kahkaha dolu macera, polisiye tadında bir komedi ile sunuldu.

İzleyicilerin ayakta alkışladığı oyun sonunda Belediye Meclis Üyemiz Cevdet Aykaç tarafından sanatçılara çiçek takdim edildi.  


Haber Kaynak : İGFA

İstanbul Bakırköy’de engelsiz yaşam için yeni adım

İstanbul’da zehir tacirlerine darbe: 6 ilçede 11 tutuklama

Malatya Büyükşehir’den Uzunhasan’a güvenli ve modern yol

Maltepe'nin yeni binalarına estetik dokunuş

Yeşilay TEKNOFEST'te gençlerle buluşacak

Kaleseramik Vakfı Üstün Başarı Bursu başvuruları için son gün 10 Ekim

Konut satışlarında sürpriz veri yok! Satışlarda İstanbul yine birinci

Sadri Alışık Ödülleri’nde “Büyük Plan”a bir ödül daha

Eylem Erdem Uğurlu'ya 'Umut Olan Sanatçı' ödülü

1084 hâkim ve savcının görev yeri değişti!

74 ilde zehir tacirlerine darbe! 1.811 gözaltı

Düzce'de 800 bin liralık kokain ele geçirildi

Gebze’de babaya tokat atan şüpheli İstanbul’da yakalandı!

İstanbul Maltepe sonbaharı piknikle karşıladı

60 STK temsilcisi toplumsal cinsiyet eşitliği için eğitim aldı