Ramonder CEO'sundan 2024'e yeni proje hazırlığı

Ramonder CEO

Ramonder CEO'sundan 2024'e yeni proje hazırlığı

Aldığı ödüllerle dikkatleri üzerine çeken  Ramonder Ceo’su Sefa Ramazan  Öztürk yeni projelerini hayata geçirdiğini dile getirdi.

İSTANBUL (İGFA) - Yeni yılda Altın Orkide Müzik Medya Ödüllerinden "Yılın En Dikkat Çeken İş Adamı"  ödülünü alacak olmanın heyecanını yaşayan Sefa Ramazan Öztürk, Altın Orkide Müzik Medya Ödülleri ekibine sonsuz teşekkürlerini iletti. 

Öztürk, "Yeni projelerimi hayata geçirdim.Çok çalışarak kendimi daha üst noktaya getirdim herkes başarılarıma iç çekerek bakıyor insanlar yeni proje ve hamlelerimizi takip etmeye başladı.Bu bizim daha çok çalışmamıza ve daha çok başarılı olmamıza fırsat veriyor. Başarılarım ve aldığım ödüllerim  bunu hak ettiğimi gösteren bir nişane olarak tarihe kaydoluyor" ifadelerini kullandı.


Haber Kaynak : İGFA

Girişimciliğin kalbi Silikon Vadisi’nde

İstanbul Bakırköy Belediyesi'nden devlet okullarına su arıtma desteği

Temiz Beylikdüzü için belediye gönüllülerle el ele

TOFAŞ’ın ligdeki rakibi Bahçeşehir Koleji

Kayseri'de 1 Mayıs Coşkusu: İşçiler Taleplerini Meydanda Dile Getirdi

İstanbul Valiliği'nden 1 Mayıs bilançosu! 384 gözaltı!

Anne bebek bağı bebeğin dünyasını şekillendiriyor

Süper Loto’nun süper ikramiyesi rekor kırıyor!

Sağlıklı uzun yaşam için bilimsel çözümler

Burak Deniz'in yeni reklam filmi nefesleri kesecek

ARNİAD’da yeni döneme güçlü başlangıç

2025 Kurban Hizmetleri Tebliği yayımlandı

Bakırköylü miniklere sağlık taraması

İstanbul Ataşehir'de Bölgesel İstihdam Ofisi açıldı

Harbiye Açık Hava'da yeni sezon başlıyor