Rize standı kapılarını misafirlerine açtı

Rize standı kapılarını misafirlerine açtı

Rize standı kapılarını misafirlerine açtı

Türkiye’nin en büyük dünyanın ise 5’inci büyük turizm fuarı olma özelliğini taşıyan Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı (EMITT), İstanbul TÜYAP Fuar alanında Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’un katılımıyla gerçekleştirilen açılış töreni ile başladı.

RİZE (İGFA)- Fuar alanı içerisinde Rize Belediyesi’nin organizesiyle ilin tanıtımı için bir stant oluşturularak turizm şehri Rize tüm özellikleriyle gelen misafirlere aktarılıyor. Bir yandan Gastro Rize ile şehrin Gastronomi alanında Gurme ve yöresel lezzetlerin tanıtımının yapıldığı standda diğer yandan el sanatları, eşsiz doğal güzellikleri, müziği ve doğal ürünleri fuarda misafirlere tanıtılıyor. Rize’nin gezilip görülebilecek doğal güzelliklerinin görsel fotoğraflarıyla donatılan stand içerisinde şehrin tüm güzellikleri yer alıyor.

BAKAN MEHMET NURİ ERSOY’DAN RİZE SITANDINA ZİYARET…

Yapılan resmi açılışın ardından Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy Rize sıtandını ziyaret ederek Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin ve Rize Vali Yardımcısı Gülhani Ozan Sarı’dan şehrin turizm potansiyeline yönelik bilgiler alarak kendisine ikram edilen yöresel lezzetlerden tadarak standı da bulunan Atmaca ve Şahin kuşu ile fotoğraf çektirdi.

Ziyaretin ardından Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’a Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin
tarafından hediye takdiminde bulundu. Uluslararası düzeyde organize edilen ve 9- 12 Şubat 2022 tarihleri arasında ziyaretçilerine açık kalacak Fuar alanında Türkiye’nin farklı bölgelerinden turizm acenteleri, kurumlar, ticari işletmeler stand açarak tanıtımlarını gerçekleştiriyor. Yerli ve yabancı turistlerin yoğun katılım gerçekleştirdiği EMİTT fuarının ilerleyen yıllarda şehrimizin turizmine önemli ölçüde katkı sağlaması bekleniyor.


Haber Kaynak : İGFA

İkinci el otomobilde fiyatlar nominal artıyor, reel düşüyor

Deniz tutkunlarına ilham veren tekne Rondetto Rahmi M. Koç Müzesi’nde

AKOM uyardı: Kuvvetli poyraz geliyor ama...

İstanbul’da kalp cerrahisinde dev buluşma

Sektör büyüyor ancak konut fiyatları reelde düşüyor

Topuk dikeni hayatınızı zorlaştırmasın!

Antalya-Alanya Otoyolu'na ilk temel atılıyor

Konutta yeni dönem başlıyor... Detaylar yarın açıklanacak

Borsa İstanbul'dan finansal ölçütlere yeni düzenlemeler

Muğla Büyükşehir'e Fitch’ten en yüksek not

Uzaktan eğitimde 'ders destek' projesi

Adalar Çocuk ve Gençlik Orkestrası'ndan uluslararası ilk müzik okulu

İETT kaptanı hayat kurtardı... Hastalanan yolcuyu acile yetiştirdi

Gündüz aşırı uykululuğun az bilinen gerçeği: Hipersomnia

Süper Loto’da bir talihli 6 bildi