Romanya Fahri Konsolosu Vasile Vita, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce'yi Ziyaret Etti

Romanya Fahri Konsolosu Vasile Vita, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce

Ziyarette, Eskişehir'in kardeş şehri Cluj-Napoca ile hayata geçirilebilecek ortak projeler, kültürel iş birlikleri ve yerel yönetim deneyim paylaşımı ele alındı.

Romanya Fahri Konsolosu Vasile Vita ve beraberindeki heyet, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce'yi makamında ziyaret etti.

Kardeş Şehir İş Birliği Görüşmeleri
Gerçekleşen ziyarette, Eskişehir'in kardeş şehri Cluj-Napoca ile hayata geçirilebilecek ortak projeler ele alındı. Kültürel iş birlikleri, yerel yönetimler arası deneyim paylaşımı ve karşılıklı dayanışmayı güçlendirecek çalışmalar üzerine görüşmeler yapıldı.

Konsolos Vita'dan Eskişehir'e Övgü
Romanya Fahri Konsolosu Vasile Vita, Eskişehir'e duyduğu hayranlığı dile getirdi. Vita, "Sosyal yaşamı, planlı gelişimi ve yerel yönetim vizyonu ile beğeni ile takip ettiğimiz Eskişehir ile Cluj-Napoca arasında kurulacak iş birliklerinin çok değerli ve kalıcı sonuçlar doğuracağına inanıyorum. Sayın Başkan Ayşe Ünlüce'ye nazik ev sahipliği ve vizyoner yaklaşımı için teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

Başkan Ünlüce'den İş Birliği Vurgusu
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce ise, kentler arası dostluk bağlarını güçlendiren bu tür temasların son derece kıymetli olduğunu belirtti. Ünlüce, "Kardeş şehrimiz Cluj-Napoca ile gerçekleştirebileceğimiz ortak projeler, kültürel ve yerel yönetim iş birlikleri üzerine verimli bir görüşme yaptık. Kentler arası dostluğu güçlendiren, dayanışmayı büyüten bu temasları çok kıymetli buluyoruz. Sayın Vasile Vita'ya dostane yaklaşımı, iş birliği ve nazik ziyareti için teşekkür ediyorum." dedi.


Eskişehir,Eskişehir Belediyesi
belediye365.com
Haber Kaynak : İGFA

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, MITT Moskova Turizm Fuarı'nda Görüşmeler Gerçekleştirdi

Şuhut Belediye Başkanı Özaşkın, İller Bankası Bölge Müdürlüğü'nü Ziyaret Etti

İstanbul’da dev uyuşturucu operasyonu... 1,4 milyon hap ele geçirildi

İstanbul Maltepe’de “Ramazan Bayramı” denetimi

Cumhuriyet tarihçisi İlber Ortaylı vefat etti

Reklam dünyasının duayeni Alinur Velidedeoğlu hayatını kaybetti

Bakan Göktaş, BM'de Türk Devletleri Teşkilatı Adına Ortak Beyan Sunulduğunu Açıkladı

Cerrahpaşa’ya depreme dayanıklı yeni kampüs geliyor... Modern sağlık kampüsüne ilk temel atıldı

HSK, Yargıtay Üyeliğine 8 İsim Seçti

PFDK’dan Kayserispor-Trabzonspor maçına ceza yağdı

Bandırma Küçük Sanayi Sitesi'nde Esnaf ve Oda Başkanları İftarda Buluştu

Adalet Bakanı Gürlek, Ticaret Mahkemelerinde İhtisaslaşma Getirildiğini Açıkladı

Sıfır araç fiyatlarında artış beklentisi! Jeopolitik riskler otomotiv sektörünü etkileyebilir

Balıkesir'de Yerel Üreticileri Destekleyen 'Ondan Yerel Market' Açıldı

Gemi adamlarının günlük iaşeleri 430 TL oldu