Sadri Alışık filmi 28 Kasım’da izleyiciyle buluşacak

Sadri Alışık filmi 28 Kasım’da izleyiciyle buluşacak

Sadri Alışık filmi 28 Kasım’da izleyiciyle buluşacak

Türk sinemasının efsane ismi Sadri Alışık’ın hayatını konu alan ve heyecanla beklenen Sadri Alışık (Kahkaha ve Hüzün) filmi 28 Kasım’da izleyiciyle buluşacak.

İSTANBUL (İGFA) - Duyurulduğu andan itibaren büyük heyecan uyandıran Türk sinemasının efsane ismi Sadri Alışık’ın hayatını konu alan filmin vizyon tarihi belli oldu.

Alışık’ın unutulmaz yaşamını beyazperdeye taşıyacak film, 28 Kasım 2025 tarihinde sinemaseverlerle buluşacak. Yapımcılığını Sev Yapım’ın, yaratıcı yapımcılığını ise Sadri Alışık Kültür Merkezi'nin (SAKM) üstlendiği film, yönetmen koltuğunda ve senaryosunda Özer Feyzioğlu’nu konuk ediyor. Sadri Alışık’ın Türk sinemasına kattığı eşsiz değer, sanatçının büyük aşkı Çolpan İlhan ve oğlu Kerem Alışık’la olan ilişkisiyle birlikte özel hayatındaki pek çok bilinmeyen yönü de izleyicilere sunulacak.

Sadri Alışık’ın 100. doğum yılına özel olarak hazırlanan bu proje hem onun mirasını yaşatacak hem de yeni nesillere Alışık’ın renkli ve etkili dünyasını tanıtacak. Filmin çekimlerine yaz aylarında başlanacak ve kadrosunda yer alacak isimlerle ilgili görüşmeler de kısa sürede yapılacak.


Haber Kaynak : İGFA

Türkiye limanları 8 ayda 1,4 milyon yolcu ağırladı

Bu Cuma vizyonda yer alacak filmler belli oldu

İstanbul’u Koşuyorum’da geri sayım başladı: Üsküdar bu pazar koşacak!

ÖSYM Sayıştay Eleme ve e-YDS başvurularını alıyor

Sakarya’da peyzajın kalbi atıyor: PSB Anatolia Fuarı kapılarını açtı

Çimento sektöründe kur baskısı kârlılığı zorluyor

İstanbul Beylikdüzü’nde güvenlik ve denetim artırıldı

Obezite Türkiye’de alarm veriyor... Her 3 kişiden 1'i obez

Koray Kamiloğlu İtalya'da zirveyi kaptırmadı!

Oyun satışları yaz mevsimini revaçta kapadı

MESS, geleceğin metal sanayisini nitelikli işle güçlendiriyor

Başkan Ovalıoğlu Bakırköylü gençlerle tecrübe paylaştı

19 ilde FETÖ operasyonu: 53 gözaltı!

12 Dev Adam 24 yıl sonra yarı finalde

Yazdan kalan enfeksiyonlarla kışa girmeyin!