Sağlar'dan uzlaşma için 'İnce' görüşme

Sağlar

Sağlar'dan uzlaşma için 'İnce' görüşme

CHP'li Fikri Sağlar, 3 Nisan'da Memleket Partisi Genel Merkezi'nde Muharrem İnce ile bir uzlaşma görüşmesi gerçekleştirdiğini duyurdu.

ANKARA (İGFA) - Fikri Sağlar, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Muharrem İnce ile uzlaşma görüşmesinden Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun bilgisini olduğunu belirtti.

Sağlar, paylaşımında,  "Yapılan görüşmede Sayın İnce, partililerine ve kendisine Cumhurbaşkanlığı adaylığı için imza veren 113 bin destekçisine saygısı nedeniyle, seçime partisiyle gireceğini ve adaylıktan çekilmesinin mümkün olamayacağını bildirmiştir" ifadelerini kullandı.

Sağlar, uzlaşının çıkmadığı bu durumun Kılıçdaroğlu’nun bilgisine de sunulduğunu ifade ederek, "Millet İttifakı'nın adayı ve 13. Cumhurbaşkanı olacak Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'na uzlaşmacı tutumu ve Sayın Muharrem İnce’nin gösterdiği nezaket için her iki genel başkana teşekkür ederim" dedi.

https://twitter.com/dfikrisaglar/status/1643858330836664320


Haber Kaynak : İGFA

Yuvamız İstanbul'dan 4 bin çocuk mezun oldu

Raylı sistemlere 500 milyon liralık destek

Jandarma okullarda gönüllere dokundu

Yurtta bugün hava durumu nasıl olacak?

Akaryakıta büyük zam yolda!

YKS öncesi kafein uyarısı: Enerji vermez, yorgunluğu bastırır

Erdoğan: Eğitimde dijital altyapı güçleniyor

Kurtulmuş NATO Parlamento Başkanları Zirvesi'nde

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Müslümanlar olarak birlik beraberlik zorunluluktur

İstanbul Küçükçekmece sivrisineklere karşı alarmda

İstanbul Büyükşehir'den kene ile mücadele

Bursa Uluslararası Fotoğraf Festivali’ndeki eserler İstanbullularla buluştu

Üç ilde zehir tacirlerine 4 gözaltı!

Bursa'nın riskli yapı stoğu için MÜSİAD'dan "Yarısı Bizden" çağrısı

İstanbul Beylikdüzü'nde yaşam bahçesinde hasat zamanı